Huawei predstavio nove uređaje u Zagrebu

Uzvanici su isprobali mogućnosti Huaweija P30 Pro Mystic Blue, Nove 5T, FreeBuds 3 TWS slušalica i pametnog sata Watch GT 2.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 06.11.2019. / 14:21

Huawei predstavio nove proizvode (Foto: Huawei)

Huawei je jučer u Zagrebu predstavio četiri nova uređaja za posljednji kvartal 2019. godine. Okupljeni su imali prilike isprobati dva nova pametna telefona – Huawei P30 Pro u Mystic Blue izdanju i Nova 5T, TWS slušalice Freebuds 3 te pametni sat Watch GT 2.

Huawei P30 Pro hrvatskim je korisnicima već dobro poznati pametni telefon, a odsad dolazi i u novom izdanju Mystic Blue, koje kombinira mat i glatko staklo na stražnjem pokrovu. Riječ je o najboljem pametnom telefonu za 2019. – 2020. godinu po EISA-i, udruženju koje obuhvaća 55 najcjenjenijih časopisa potrošačke elektronike u svijetu. S druge strane, Nova 5T donosi četverostruku stražnju kameru, vrhunske performanse, upečatljiv dizajn i ekran koji prekriva impresivnih 83,4 % prednje strane uređaja.

Huawei predstavio nove proizvode (Foto: Huawei)

Huawei Watch GT2 RECENZIJA: Huawei Watch GT2 - pravi pametni sat koji će vas iznenaditi izdržljivošću

Slušalice Freebuds 3 TWS predstavljene su tijekom ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu, a riječ je o vrhunskim bežičnim slušalicama s brojnim vrhunskim karakteristikama poput vodootpornosti, kontrole dodirom i blokiranja pozadinske buke. Slušalice dolaze s čipsetom Kirin A1, koji im omogućuje izrazito lako povezivanje s Huaweijevim pametnim telefonima i vrhunsku autonomiju baterije, a isti se čip nalazi i u novom pametnom satu – Watch GT 2.

Huawei nova 5T - 1 RECENZIJA: Huawei nova 5T - pametni telefon s pet AI kamera za one koji žele visoku tehnologiju, ali ne po visokoj cijeni

Adrenalinska vožnja s Jurajem Šebaljem (Foto: Huawei)

Koliko je lako povezati novi pametni sat i kakve sve mogućnosti nudi korisnicima, iz prve su ruke isprobali i okupljeni uzvanici u Oryx Centru za sigurnu vožnju. Naime, zainteresirani su pomoću pametnog sata Huawei Watch GT 2 izmjerili koliku im razinu stresa izaziva adrenalinska vožnja s našim proslavljenim vozačem relija Jurjem Šebaljem. Među uzvanicima su se našli i naša poznata glumica i televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, kao i popularni gamer Malajski Tapir.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti