IFA Berlin se vraća: Od 2. do 6. rujna Berlin će ponovno biti centar tehnološkog svijeta

IFA Berlin se vraća i već sad obećaje zanimljivu jesen.

Martina Čizmić | 07.04.2022. / 16:59

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon dvije pandemijske godine, u kojima je sajam IFA Berlin morao ograničiti broj posjetitelja, ove se godine vraća u punom obliku. Tijekom pet dana, od 2. do 6. rujna 2022., u Berlinu će se okupiti vodeći svjetski proizvođači potrošačke elektronike, kućanskih aparata, informacijske tehnologije i telekomunikacija.

Konačno je došlo vrijeme da se 'pokrenemo' i ponovno organiziramo sajam u punoj veličini u gradu koji nije samo prijestolnica najvećeg europskog potrošačkog tržišta, već se razvio i kao europsko medijsko središte, rekao je Jens Heithecker, izvršni direktor IFA-e, izvršni potpredsjednik Messe Berlin Group. 

IFA (Foto: AFP) Prvi znakovi povratka u normalu: IFA se vraća u starom izdanju - uz pregršt izlagača i posjetitelja

Na temelju trenutnih procjena i predviđanja globalne situacije, IFA 2022 ima potencijal da bude prvi istinski globalni sajam za CE industriju od početka pandemije, nudeći industriji, maloprodaji i medijima izuzetno visoku vidljivost i relevantnost, uvjeren je Martin Ecknig, izvršni direktor Messe Berlin. Industrija ima snažnu želju vratiti se susretima uživo, a mi smo predani tome da to ostvarimo u Berlinu ovog rujna na siguran i uspješan način.

Uz sam sajam IFA Berlin, održat će se i brojna popratna događanja. Među najzanimljivijima je sigurno "ShowStoppers". Ovo službeno medijsko događanje medijima će predstaviti ekskluzivne tržišne inovacije, startupove koji tek traže svoje mjesto na tržištu, ali i koncepte koje tek možemo vidjeti u budućnosti. 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti