Instagram predstavio nove opcije za još bolje fotografije

Najnoviji update Instagram aplikacije donio je neke novine koje će se korisnicima ove popularne društvene mreže za razmjenu fotografija sigurno svidjeti.

Monika Nožić Monika Nožinić | 09.04.2015. / 09:05

Instagram predstavio nove opcije za još bolje fotografije

Najnoviji update Instagram aplikacije donio je neke novine koje će se korisnicima ove popularne društvene mreže za razmjenu fotografija sigurno svidjeti.

Naime, sada je moguće dobivati obavijesti čim netko od korisnika koje pratite objavi novi post, a tu su i nove mogućnosti za obradu fotografija.

Zahvaljujući "subscribe" opciji, svi će korisnici sada moći da od prijatelja, poznatih osoba i ostalih profila koje prate na Instagramu dobiti obavijest čim objave neku novu fotografiju.

Instagram predstavio nove opcije za još bolje fotografije

Korisnik samo treba otvoriti određeni profil, kliknuti na tri točkice u gornjem desnom uglu, a zatim u novootvorenom meniju klikne na opciju "Turn on Post Notifications".

Osim ove opcije, novi update donio je i veće mogućnosti editiranja fotografija, tzv. "fade" i "color" opcije.

"Fade" posvijetljuje sve boje na slici kako bi unio malo "mirniju notu", izjavili su iz Instagrama. Rezultat je sličan kao i sa korištenjem nekih drugih filtera koji već postoje u aplikaciji, no "fade" efekt primjenjuje na malo drugačiji način jer se fokusira na određene dijelove fotografije.

Instagram predstavio nove opcije za još bolje fotografije

Opcija "color", s druge strane, omogućuje promjenu boje sjena na slici, a korisnik se može fokusirati na tamnije ili svjetlije dijelove fotografije. Trenutno su na raspolaganju žuta, narančasta, crvena, roza, ljubičasta, plava i zelena boja.

Izvor/Foto: Mashable/Instagram

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti