Nakon što su ovu mogućnost predstavili na Skypeu za Windowse, sada je integracija sa Facebookom dostupna i za Mac računala.

Od sada možete chatati i povezati se sa prijaateljima na Facebooku direktno iz Skypea, a osim toga možete čitati novosti koje objavljuju vaši prjatelji kao i komenitrati i lajkati postove.

No to nije sve. Novi Skype 'krasit' će reklame koje će pojavljivati za korisnike koji neće kupovati Skype Credits ili plaćati za njegove premium usluge.

Spojiti ova dva servisa možete tako da Skype povežete sa Facebookom preko taba 'Connect to Facebook' i upišete vaše korisničko ime i lozinku.

Prije koji mjesec Skype i Facebook objavili su suradnji koja je rezultiratala servisom video poziva unutar samog Facebooka, a sada se suradnja širi s druge strane, odnosno od Skypea prema Facebooku.

Spomenimo samo da je Skype u vlasništvu Microsofta koji je 'iskrcao' 8.5 milijardi dolara za ovaj servis, a i u 5 postotnom je vlasništvu najveće društvene mreže Facebook koja se procjenjuje na vrijednost od oko 80 milijardi dolara.

Skype 5.4 Beta za Mac možete preuzeti na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju