Investicija vrijedna pola milijuna eura za širenje platforme za virtualna događanja

Pola milijuna eura omogućit će ovoj platformi širenje na međunarodnom tržištu i daljnji razvoj sustava za hibridna događanja.

Martina Čizmić | 23.02.2021. / 14:07

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Pandemija koronavirusa u potpunosti je promijenila život i način na koji se ljudi zabavljaju i opuštaju. Zbog epidemioloških pravila nije bilo koncerata, kazališnih predstava, različitih većih događanja, pa čak ni konferencija. Sve to se odrazilo i na zabavnu industriju, ali i na one koji pružaju organizacijsku podršku toj industriji. 

No, malo-pomalo, umjetnici su se prebacili u virtualni svijet, pa je tako i hrvatska ticketing platforma Entrio.hr počela svojim korisnicima nuditi virtualna i hibridna događanja. 

Entrio.virtual jedini korisnicima na jednom mjestu omogućava uživanje u brojnim jedinstvenim koncertima, predstavama i konferencijama uživo, ali i sadržaju na zahtjev, kao i interaktivnim doživljajima poput aktivnog sudjelovanja u stand-up showu ili upoznavanju najdražeg glazbenika.

U posljednjih nekoliko mjeseci Entrio.hr uspješno je realizirao više od 100 značajnih virtualnih događaja u Hrvatskoj i Sloveniji te prodao više od 25.000 virtualnih ulaznica. Dobri rezultati potaknuli su i hrvatski Venture Capital fond Fil Rouge Capital da uloži 500.000 eura u Entrio s ciljem još bržeg razvoja platforme te proširenja tima koji će se fokusirati na međunarodnu ekspanziju, ali i osnažiti poziciju Entrija na regionalnom tržištu.

Ponosan sam i sretan što smo u ovim izuzetno teškim vremenima ponovno uspjeli postaviti nove trendove u industriji događanja i tržištu predstaviti kvalitetno rješenje za nastavak realizacije koncerata, predstava, konferencija i ostalih događanja u virtualnom formatu. Fizički događaji će se naravno vratiti, ali virtualni i hibridni formati donose nevjerojatne nove poslovne mogućnosti zbog kojih će zauvijek promijeniti globalnu industriju događanja, istaknuo je Berislav Marszalek, osnivač i direktor Entrija.

Berislav i Entrio aktivni su u Hrvatskoj i regiji posljednjih nekoliko godina. Dokazanim poslovnim modelom i korištenjem prilika u posljednjih godinu dana uspijevaju se nametnuti kao stabilan partner organizatorima događanjima, što je u konačnici i rezultiralo našom investicijom. Očekujemo daljnje širenje Entrija na međunarodno tržište, a posebno nas veseli nastavak razvoja njihova sustava za hibridna događanja, dodao je na kraju Stevica Kuharski, Fil Rouge Capital.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti