Pandemija koronavirusa u potpunosti je promijenila život i način na koji se ljudi zabavljaju i opuštaju. Zbog epidemioloških pravila nije bilo koncerata, kazališnih predstava, različitih većih događanja, pa čak ni konferencija. Sve to se odrazilo i na zabavnu industriju, ali i na one koji pružaju organizacijsku podršku toj industriji. 

No, malo-pomalo, umjetnici su se prebacili u virtualni svijet, pa je tako i hrvatska ticketing platforma Entrio.hr počela svojim korisnicima nuditi virtualna i hibridna događanja. 

Entrio.virtual jedini korisnicima na jednom mjestu omogućava uživanje u brojnim jedinstvenim koncertima, predstavama i konferencijama uživo, ali i sadržaju na zahtjev, kao i interaktivnim doživljajima poput aktivnog sudjelovanja u stand-up showu ili upoznavanju najdražeg glazbenika.

U posljednjih nekoliko mjeseci Entrio.hr uspješno je realizirao više od 100 značajnih virtualnih događaja u Hrvatskoj i Sloveniji te prodao više od 25.000 virtualnih ulaznica. Dobri rezultati potaknuli su i hrvatski Venture Capital fond Fil Rouge Capital da uloži 500.000 eura u Entrio s ciljem još bržeg razvoja platforme te proširenja tima koji će se fokusirati na međunarodnu ekspanziju, ali i osnažiti poziciju Entrija na regionalnom tržištu.

Ponosan sam i sretan što smo u ovim izuzetno teškim vremenima ponovno uspjeli postaviti nove trendove u industriji događanja i tržištu predstaviti kvalitetno rješenje za nastavak realizacije koncerata, predstava, konferencija i ostalih događanja u virtualnom formatu. Fizički događaji će se naravno vratiti, ali virtualni i hibridni formati donose nevjerojatne nove poslovne mogućnosti zbog kojih će zauvijek promijeniti globalnu industriju događanja, istaknuo je Berislav Marszalek, osnivač i direktor Entrija.

Berislav i Entrio aktivni su u Hrvatskoj i regiji posljednjih nekoliko godina. Dokazanim poslovnim modelom i korištenjem prilika u posljednjih godinu dana uspijevaju se nametnuti kao stabilan partner organizatorima događanjima, što je u konačnici i rezultiralo našom investicijom. Očekujemo daljnje širenje Entrija na međunarodno tržište, a posebno nas veseli nastavak razvoja njihova sustava za hibridna događanja, dodao je na kraju Stevica Kuharski, Fil Rouge Capital.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju