iPad 2 mogao bi imati 5 novih značajka [RUMOR]

Mnogo je glasina oko novog iPada koji bi mogao stići još krajem godine, barem ako je vjerovati glasinama koje kruže.

Zimo Zimo Zimo | 26.11.2010. / 11:41

iPad 2 mogao bi imati 5 novih značajka [RUMOR]

Mnogo je glasina oko novog iPada koji bi mogao stići još krajem godine, barem ako je vjerovati glasinama koje kruže.

Steve Jobs navodno bi trebao održati prezentaciju sa posebnim gostomRupertom Murdochom, gdje bi predstavili novi iPad 2.

Kako piše The Next Web, nova generacija iPada trebala bi imati pet novih značajka kao što su USB, mogućnost video poziva, lakše kučište, novi zaslon i XYZ žiroskop.

Kao što navode neki izvori, iPad bi trebao imati podršku za FaceTime kojom bi omogućio video razgovore između korisnika iPhone 4 uređaja, iPod Touch-a i Mac računala.

Znamo da Apple uvijek traži bolji i kvalitetniji način izrade svojih proizvoda, pa je tako procurila informacija da Apple testira kučište izrađeno od karbonskih vlakna, i tanjeg stakla što bi moglo još više olakšati sam uređaj. Nemojmo zaboraviti Retina Display koji je već ugrađen u iPhone 4 uređaje, stoga je i velika vjerojatnost da ćemo takav zaslon vidjeti na novom iPadu.

Nedostatak USB-a bila je kontroverzna tema od same pojave proizvoda, no čini se da će i ova značajka sitći na Appleov tablet. Dodavanjem XYZ žiroskopa, Apple dodaje još širi spektar mogućnosti u igrama i možda nekim drugim projektima.

Ako pogledamo unatrag nekoliko godina, kristalno je jasno da Apple jako dobro radi svoj posao i da svi ti “nedostaci” nedostaju sa razlogom. Apple je industrija koja ništa ne prepušta slučaju.

Source & Photo  [TheNextWeb]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti