iPad 2 stigao u Hrvatsku. HT, VIP i ostali bore se za svoje korisnike

Ipak iPad 2 nismo trebali čekati toliko dugo kao što je to bio slučaj sa iPadom 1, od danas iPad 2 dostupan je u nekim Appleovim centrima , te njihovim partnerima.

Zimo Zimo Zimo | 06.05.2011. / 14:06

iPad 2 stigao u Hrvatsku. HT, VIP i ostali bore se za svoje korisnike

Ipak iPad 2 nismo trebali čekati toliko dugo kao što je to bio slučaj sa iPadom 1, od danas iPad 2 dostupan je u nekim Appleovim centrima , te njihovim partnerima.

Samo nekoliko mjeseci nakon što je Steve Jobs predstavio novi iPad 2, dočekali smo i taj dan kada je isti stigao u hrvatske trgovine, gdje ga možete i isprobati.

No ono što svakoga zanima jest upravo cijena. Naime, novi Apple iPad 2 u 16GB verziji + WiFi najjeftiniji je model i ukoliko se odlučite za njega morat ćete odvojiti 3,845 kuna, dok najskuplji model od 64GB + WiFi + 3G košta 6,345 kn.

Pojavom iPad 2 u trgovinama pala je cijena prvog modela iPada i to za 900 kuna, stoga želite li postati iPad korisnik možete već od nešto više od 3,000 kuna nabaviti osnovni model 16GB + WiFi, dok se najskuplji model prodaje po cijeni od 5,599 kuna.

O novom iPadu već smo pisali pa možete pogledati jedan od naših prijašnjih postova kako bi saznali više o tom, kako kaže Apple, revolucionarnom proizvodu. iPad možete pronaći u sljedećim centrima: iStyle, Profil Megastore, Konikom, HGSpot, Elipso, itd.

Korisnici koji žele popust od 1000 kuna na kupnju iPad 2 Wi-Fi+3G uređaja u iStyle i Store, od idućeg tjedna mogu ga ostvariti uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca za tarifu Vip mobilni internet 12GB čija promotivna mjesečna naknada uz 50 posto popusta iznosi 199,50 kuna. Popust na kupnju uređaja u partnerskim dućanima moguće je ostvariti do kraja lipnja, istaknuto je u dopisu VIP-a.

Ukoliko pak želite prepaid karticu, VIP nudi Vipme Broadband MicroSIM karticu uz podatkovni promet od 1GB po cijeni od 50kn, a nakon što potrošite podatkovni promet uz bilo koji Vipme bon možete nadopuniti vaš račun.

S druge strane HT vam pak nudi neograničeno korištenje Interneta već od 50 kn mjesečno, dok korisnici tarifa dovibacju 500kn poklon bona za kupnju novog iPad 2. Poanta je ove tarife da nakon potrošenog limita pojedine tarife (tablica ispod) brzina surfanja pada na 64 kbps.

Što se tiče poklon bona od 500kn, on je dosupan u odabranim T-Centrima uz potpisivanje ugovora na 24 mejseca za usluge Mobile Interne M, L i Xl tarife, a može se iskoristiti i kod ovlaštenih Apple partnera. Više o svemu na www.t-mobile.hr.

Za sve vas koji ste odlučili kupiti iPad 2, kao što se vidi iz priloženog, postoje razne kombinacije kako doći do svog primjerka iPad-a. Hoćete li kupiti novi iPad?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti