Isprobajte dugo očekivanu psihološku horor avanturu hrvatskog studija kroz besplatni prolog Saint Kotar: The Yellow Mask

Saint Kotar je psihološka horor avantura s modernim elementima klasično inspiriranog point-and-click gameplaya, a svoj prolog će dobiti 18. lipnja.

Martina Čizmić | 06.06.2020. / 08:07

Dugo očekivana psihološka avantura Saint Kotar, hrvatskog studija Red Martyr Entertainment, dobila je svoj besplatni prolog kojim je ujedno najavljen početak Kickstarter kampanje kako bi studio prikupio sredstva potrebna za dovršetak cijele igre.

Prolog Saint Kotar:The Yellow Mask bit će dostupan kao demo od 18. lipnja na Steamu i besplatan za sve igrače. 

Studio je nedavno održao zatvoreno testiranje prologa s odabranim igračima koji su izjavili da izuzetno uživaju u prologu, posebno ističući umjetnički stil i atmosferu kao neke od prednosti. Važno je napomenuti da će prolog imati oko 2 sata igre, a ovisno o stilu igranja igrača čak i 3 do 4 sata (s višestrukim igranjem prologa).

Podsjetimo, Saint Kotar je psihološka horor avantura s modernim elementima klasično inspiriranog point-and-click gameplaya. Igra prati zastrašujuću priču o Benedeku Dohnanyju i Nikolayu Kalyakinu koji pokušavaju pronaći istinu iza jezive serije ubojstava, navodno povezanih sa štovanjem đavla i vračanjem.

Igrači prolaze kroz priču kontrolirajući dva osebujna lika ne bi li raspleli misterioznu i razgranatu priču u gradiću Sveti Kotar, malom fiktivnom mjestu na području Gorskog kotra. Postupci i riječi igrača utječu na priču koju doživljavaju i likove koje susreću u ovom mračnom mjestu mučenom agonijom i tugom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti