Ako imate iPod ili iPhone, onda vrlo vjerojatno imate i dobro popunjenu memoriju vašim omiljenim pjesmama i bandovima. JBL je objavio novi prijenosni dock prekrasnog dizajna koji može zabaviti vaše društvo gdje god bili.

Složit ćete se sa nama kako je dizajn JBL-ovog uređaja zapanjujuć i da bi ga svatko poželio imati. On Stage IV napaja se putem AC adaptera ili preko 6 AA baterija koje omogućuju do 16 sati korištenja. Kada stavite iPhone ili iPod na On Stage, on se automatski puni (čak i kad je uređaj isključen), te nema potrebe za spajanjem na računalo. Uređaj ima i audio ulaz preko kojeg možete spojiti CD player, igraću konzolu, laptop ili stolno računalo.

JBL On Stage IV lagan je i kompaktan uređaj, kompatabilan s većinom iPoda i iPhonea, te sadrži univerzalan dock adapter. Uređaj se spaja na iTunes preko USB 2.0 kabla (PC ili Mac) što omogućuje sinkronizaciju između iPod/iPhonea i iTunesa. Kontrole za glasnoću nalaze se na uređaju kako bi korištenje bilo čim jednostavnije.

Cijena od 150$ je više nego prihvatljiva ako se nas pita.

Nedostatak

Hmm, nedostatak u tehničkom smislu nismo mogli pronaći, no sjetili smo se situacija na zabavama, gdje je svatko imao svoju glazbenu želju, pa su pjesme svirale po 15 sekundi. Kod JBL-a stvar je malo drugačija jer će svaki vlasnik iPhonea ili iPoda htjeti da sviraju liste baš sa njegovog iPhone ili iPoda.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju