Je li moguće? Vrata po narudžbi koja se otključavaju sama?

Ulazna su vrata najznačajniji element pročelja kuće. S vratima ukućani moraju biti zadovoljni, dok na goste trebaju ostaviti poseban dojam. Oni će najprije na kući opaziti vrata, zbog čega ih morate pažljivo odabrati. Vanjska vrata objekta govore puno o vlasniku, njegovu odnosu prema estetici i o vrijednostima koje za njega simbolizira dom.

OGLAS | 19.06.2023. / 20:08

PR (Foto: PR)

Ulazna vrata moraju biti vizualno prilagođena vanjskom izgledu kuće, a osim toga, moraju biti funkcionalna, otporna i jednostavna za čišćenje. Izborom pravih materijala, boja, tekstura i zaštite, vrata postaju dovršena cjelina koja će objektu podariti jedinstveni izgled. 

Funkcionalnost i dizajn po mjeri

Kvalitetna aluminijska ulazna vrata po mjeri moguće je jednostavno naručiti i preko interneta.

Isprobajte sve mogućnosti dizajna: isprobajte konfigurator

Dizajnirajte svoja ulazna vrata pomoću suvremenog, praktičnog i jednostavnog korisničkog sučelja. Pomoću web konfiguratora možete na potpuno jednostavan način odabrati svoja omiljena ulazna vrata, prilagoditi ih svojim željama i dodati im različite mogućnosti opreme. Učitajte sliku svoga pročelja u konfigurator vrata, mijenjajte boje, oblike i dodatke na vratima te odaberite ona prava za sebe. 

PROVJERITE SKLAD VRATA I KUĆE: Ulazna vrata koja ste upravo dizajnirali prema svojim željama možete preslikati na fotografiju svoga doma, odnosno pročelja i tako još prije narudžbe provjeriti kako se slažu s kućom. Tako ćete prilikom kupnje biti uvjereni da ste uistinu dizajnirali potpuna ulazna vrata po narudžbi.

KONAČNI IZGLED U ROKU OD 24 SATA: Izgled svojih vrata dobit ćete elektroničkom poštom u .pdf formatu, i to samo 24 sata od poslanog upita. Uz to, dobit ćete i ponudu s cijenom.
Klasična, moderna, ekstravagantna, jednostavna… U Inotherm ponudi dostupno je više od 400 modela ulaznih vrat koja možete mijenjati u skladu sa svojim željama.

Jednostavno naručivanje vrata po koracima

Model

Najprije je potrebno izabrati pravi model vrata. U Inotherm raznolikoj ponudi naći čete brojne različite stilove. Možete birati između apstraktnih linija, trendovske elegancije i bezvremenskog uglađenog tradicionalnog stila. Pogledajte neke od najprodavanijih Inotherm modela i potražite onaj koji će vas oduševiti. Dostupni su i modeli koji su trenutno na akciji.

Suvremenim minimalističkim građevinama lijepo pristaju neostakljena vrata potpuno ravne površine jer odaju dojam zida i lijepo se stapaju s neupadljivom elegancijom modernih objekata. Ako ste po naravi odvažni i to želite pokazati svojim izborom ulaznih vrata, svakako pogledajte višerazinske modele iz serije EXCLUSIV 3D.

Konstrukcija

Sljedeći je korak izbor konstrukcije i dimenzija. Prilikom izbora konstrukcije, na raspolaganju vam stoji osam različitih izvedbi: jednokrilna vrata, vrata s jednim ili dvama bočnim staklenim dodacima ili vrata s nadsvjetlom.

U tom koraku možete učitati fotografiju svoga pročelja ili odrediti boju zida te provjeriti odgovaraju li uz njega odabrana vrata.

Odaberite i dimenzije te potom provjerite vanjski i unutarnji pogled na svoja vrata.

Stakla

Kada ste odabrali kakav stil i način ugradnje želite, na redu je odabir vrste ostakljenja. Svoja vrata možete stilski dopuniti i elegantnim emajliranim dekorativnim staklima.

Staklo za ulazna vrata ima estetsku ulogu, ali pruža i ugodnu atmosferu te toplinsku i zvučnu izolaciju. Vrata mogu biti potpuno neostakljena, tj. puna, ali možete se odlučiti i za aluminijska vrata sa staklom. Dostupna su klasična kvadratna stakla, a za one odvažne, tu su i polukružna stakla kojima možete opremiti svoja vanjska vrata. 

Inotherm u ponudi ima i prozirna stakla, stakla tonirana tehnikom parsol, uvijek popularna satinirana stakla, stakla s različitim motivima, reljefna stakla, rustikalna vitraj stakla i obojena emajlirana stakla.

PR (Foto: PR)

Boja

Prilikom izbora boje vrata uvijek se javljaju dileme. Morate u obzir uzeti stil objekta, tj. boju fasade, krova, prozora i roleta. Nikako nemojte zaboraviti istaknuti svoju osobnost i na poruku koju izborom boje želite poslati. Kupnja vrata po narudžbi odlična je prilika da izrazite svoju odvažniju stranu i odlučite se za unikatne kombinacije boja. Na raspolaganju vam stoje uistinu brojne kombinacije boja.
Dostupni su mat i sjajni tonovi po RAL ljestvici, strukturni i metalik tonovi, drveni dekori, rustikalni drveni dekori i dekorativni dekori. Napredna tehnologija kojom Inotherm izrađuje imitacije drvenih dekora omogućava da aluminijska ulazna vrata presvučete u boje i uzorke drva koji će osvojiti i najveće ljubitelje drvenih vrata. Upravo zbog toga su drveni dekori sve popularniji. Vrata drvenim dekorom mogu biti presvučena djelomično i potpuno.

VAŽNO: Boju vrata birajte pri dnevnom svjetlu. Općenito, prilikom izbora različitih kombinacija boja, uzorke je preporučljivo provjeriti na samom objektu. Svjetlosni efekti drugačiji su u salonu zbog reflektorskog osvjetljenja.

Po završetku konfiguracije preporučljivo je da pronađete vrata u sličnoj izvedbi i pogledate ih uživo.

Dodatna oprema

Dodatna oprema na vratima predstavlja točku na i koja vašem domu daje posebnu notu i oplemenjuje ga jedinstvenom osobnošću. Elementi kao što su špijunke, sakrivene ručke ili ručke u ravnini s čitačem otisaka prstiju i LED osvjetljenjem na jednoj strani, zaokružuju cjelokupan izgled vrata i čine ih različitima od ostale ponude na tržištu. Ručke i drugi dodaci mogu biti različitih oblika, boja i veličina te vam omogućavaju da prilikom dizajniranja vrata izrazite svu svoju kreativnost. Mogu vam poslužiti i kao glavni ukras na vašim novim vratima.

PR (Foto: PR)

Kvalitetno i stručno izvedena montaža ulaznih vrata omogućava da ulazna vrata funkcioniraju desetljećima bez problema, a osiguravaju i zvučnu i toplinsku izolaciju. Firma Inotherm nudi vam cjelovitu i stručnu uslugu ugradnje novih ulaznih vrata.

Ručke možete odabrati iz široke ponude kvalitetnih i estetski usavršenih kvaka od cinkove slitine i nehrđajućeg čelika. Osim srebrnih tonova, na raspolaganju vam stoje zlatni i crni modeli.
U posljednje su vrijeme sve popularnije ručke jer imaju brojne funkcionalne karakteristike, a predstavljaju i značajan estetski element vratnog krila. Dolaze u različitim veličinama, a mogu biti okrugle, četverokutne i polukružne. Isto tako, mogu biti presvučene u RAL boje ili drveni dekor te sakrivene u krilo vrata. Skrivena ručka predstavlja jako popularan model.

Ručke mogu sadržavati dodatke, kao što su čitač otisaka prstiju ili LED osvjetljenje ručke. LED-osvjetljenje ručke, osim estetske, ima i funkcionalnu ulogu jer ćete u tami lakše vidjeti gdje se nalazi ručka ili čitač otisaka prstiju. Tako će vaša vrata po narudžbi dobiti i praktičnu notu.

Prilikom dizajniranja vrata, možete se odlučiti i za minimalistički urezane utore, dodatke od nehrđajućeg čelika ili LED osvjetljenje. Ako aluminijska ulazna vrata želite ukrasiti daškom prestiža i dodati im poseban šarm, možete se odlučiti i za dodatke kristala Swarovski.

PR (Foto: PR)

INOVATIVNI DODATAK: Novi pametni sustav otvaranja i zaključavanja vrata INOSMART poseban je dodatak koji na napredan način spaja estetiku, funkcionalnost i beskompromisnu sigurnost. U jednom su uređaju objedinjene tri mogućnosti otvaranja koje možete nadzirati putem aplikacije na svom pametnom telefonu.
Vrata možete otvarati biometrijskim čitačem otisaka prstiju, tipkovnicom pomoću numeričkog koda, pametnim telefonom pomoću NFC tehnologije, portafonom ili drugim pametnim kućnim sustavom – sve mogućnosti otključavanja bez ključa.
Osim izvanredne aktivne sigurnosti i praktičnosti, pametni sustav otvaranja vrata INOSMART već u serijskoj proizvodnji uključuje nadzor pristupa i mogućnost dodavanja rasporeda. Dodavanje rasporeda znači da određenoj osobi, npr. čistačici ili susjedu, možete ograničiti ulaz u objekt na točno određeni dan i sat.

Ako vam čak ni ovako dobar konfigurator vrata ne može u potpunosti nadomjestiti blisko osobno iskustvo, posjetite Inotherm salone u kojima uživo možete pogledati boje i dodatke koje ste odabrali u konfiguraciji. U salonu ćete se uvjeriti u kvalitetu i prilagodljivost vrata te zajedno sa stručnjacima konačno oblikovati aluminijska vrata svojih snova.

Isprobajte konfigurator

Najveći proizvođač aluminijskih ulaznih vrata u Europi
U obiteljskoj firmi Inotherm već više od 25 godina dizajniramo i izrađujemo aluminijska ulazna vrata najveće kvalitete. Kvalitetna izrada u vlastitoj suvremenoj proizvodnji i ugradnja najsuvremenijih materijala omogućavaju da modele i dodatke za svaka aluminijska ulazna vrata posebno prilagodimo željama stranaka. Svojim vratima oduševljavamo i najzahtjevnije kupce po cijeloj Europi.
POGLEDAJTE KATALOG ULAZNIH VRATA.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti