Još jedan velik uspjeh: Hrvatska tvrtka Undabot uvrštena u 1 posto najboljih IT tvrtki na svijetu

Undabot, hrvatska tvrtka za dizajn i razvoj custom mobilnih i web-aplikacija, uvrštena je u sam vrh prestižne top-liste najboljih IT tvrtki svijeta.

Branimir Vorša | 12.01.2021. / 12:50

Top lista Clutch.co na kojoj je i Undabot
Top lista Clutch.co na kojoj je i Undabot (Foto: Undabot)

Nakon prilično izazovne 2020. godine hrvatska tvrtka Undabot u 2021. je ušla s važnim priznanjem za dosadašnji rad. Naime, vodeća svjetska platforma za ocjenjivanje i rangiranje IT tvrtki Clutch svrstala je Undabot u top 1000 B2B svjetskih kompanija. Time se ova domaća IT tvrtka našla u 1 posto najboljih IT tvrtki na svijetu prema zadovoljstvu klijenata. Uz to, Undabot je uvršten i u top 100 najboljih svjetskih tvrtki za održivi rast Clutch100.

Zahvaljujem našim zaposlenicima na trudu i predanosti, a našim partnerima i klijentima na povjerenju koji su nas doveli i do ovog važnog priznanja na svjetskoj razini. Raduje nas što je naš rad prepoznat, a nagrada je došla baš u vrijeme kada smo se opraštali od prethodne godine u kojoj smo u Undabotu, unatoč brojnim izazovima ostvarili velike uspjehe i dodatno uložili u razvoj i proširenje našeg vrhunskog tima, rekao je Hrvoje Kapetanović, glavni izvršni direktor Undabota.

Top lista Clutch.co na kojoj je i Undabot Top lista Clutch.co na kojoj je i Undabot (Foto: Undabot)

Undabot se na tržištu pozicionirao kao tvrtka za dizajn i razvoj custom mobilnih i web-aplikacija. Fokus im je na razvoju vrhunskih rješenja u uskoj suradnji i otvorenom timskom radu s klijentima. Neki od klijenata su A1 Telekom Austria Group, Foreo, Styria Group, Wiener osiguranje, CARNET, Hrvatska Turistička zajednica, Solvatio, POQ i brojni drugi.

Različitim programima Undabot podržava razvoj mladih talenata. Upravo svoje zaposlenike u Undabotu ističu kao najveću vrijednost tvrtke. Od početka pandemije zaposlenicima je osigurano sve što je potrebno kako bi mogli raditi od kuće i čuvati svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih, a zbog sve većeg opsega posla u proteklih nekoliko mjeseci Undabotu se pridružilo gotovo 30 novih zaposlenika. Njihov snažan tim čine vrhunski IT stručnjaci različitih profila koji svakodnevno stvaraju kvalitetne digitalne proizvode, stoga nagrada nije iznenađenje, nego potvrda kvalitete i predanosti radu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti