Jubilarni 20. WinDays sele u novi jesenski termin

Za sve registrirane sudionike konferencija će u srijedu, 22. travnja, održati WinDays virtualni dan.

Martina Čizmić | 13.03.2020. / 16:59

Windays (Foto: Windays)

Kako su, u svakom trenutku, prioriteti WinDays20 konferencije zdravlje i sigurnost sudionika, tako je organizacijski tim, obzirom na globalnu javnozdravstvenu situaciju te preporuke relevantnih tijela vezane za prevenciju od koronavirusa, odlučio pomaknuti termin održavanja konferencije. WinDays20 powered by Microsoft održat će se u novom jesenskom terminu. Konferencija će ubrzo obavijestiti sudionike o novom terminu održavanja.

Travanj je već dvadeset godina sinonim za WinDays konferenciju, a ta tradicija održat će se i ove godine. Za sve registrirane sudionike konferencija će u srijedu, 22. travnja, održati WinDays virtualni dan, tijekom kojeg će online moći poslušati odabrana Business i Technology predavanja koja će dati najbolji uvod u jesenski program. Svi sudionici će dobiti obavijest o programu WinDays virtualnog dana te o kanalu putem kojeg će moći pratiti predavanja.

Svima koji su već osigurali kotizaciju i smještaj za WinDays20 konferenciju u travnju, oboje vrijedi za novi jesenski termin konferencije, a, ukoliko nisu u mogućnosti sudjelovati, nemaju razloga za brigu jer će dobiti povrat novca. WinDays tim želi svim sudionicima puno zdravlja u nadolazećim danima, pazite jedni na druge i vidimo se na jesen još bolji i jači.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti