Jutarnji list objavljuje šest nastavaka priče o Steve Jobsu

Jutarnji list odabran je kao ekskluzivni izdavač autobiografije o Steve Jobsu koju je napisao Walter Isaacson, a koja je postala hit kako u digitalnom izdanju tako i u tiskanom.

Zimo Zimo Zimo | 26.11.2011. / 13:12

Jutarnji list objavljuje šest nastavaka priče o Steve Jobsu

Jutarnji list odabran je kao ekskluzivni izdavač knjige o Steve Jobsu koju je napisao Walter Isaacson, a koja je postala hit kako u digitalnom izdanju tako i u tiskanom.

Jutarnji će u sklopu svojih novina 6 nedjelja zaredom izdavati feljton u kojom će objaviti priču iz knjige Steve Jobsove autobiografije prevedenu na hrvatski.

U feljtonu nalazit će se nikad prije objavljene slike Steve Jobsa, kao i odgovori na mnoga pitanja kao što su 'Zašto Appleov miš nema gumb, te tko je kome ukrao ideju o grafičkom sučelju koje je proslavilo i Jobsa i njegovog vječnog rivala Bill Gatesa.

Knjiga je objavljena u Americi prije mjesec dana u izdanju Simon&Schustera i u prvom tjednu prodana u pola milijuna primjeraka, dok je s interneta preuzeta nekoliko desetaka tisuća puta, piše Jutarnji.

Mi smo već pisali o tome da je Sony kupio prava po kojima će snimiti film, a za ulogu Steve Jobsa na malim, odnosno velikim ekranima bore se Noah Wyle i George Clooney.

Sve u svemu podržavamo inicijativu koja bi mogla većinu ljudi pobliže upoznati sa pravim karakterom Steve Jobsa, jer pitamo li svakog mladog poduzetnika tko mu je idol, znat ćemo odgovor.

Photo via Jutarnji

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti