Kako bi izgledao svijet u kojem novac ne postoji? Nećete vjerovati ali takav projekt postoji!

The Merit Shop je izvrsna inicijativa koja nagrađuje one najkreativnije ljude, one koji plaćaju nešto svojim talentom a ne novcem.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 19.12.2013. / 11:13

Kako bi izgledao svijet u kojem novac ne postoji? Nećete vjerovati ali takav projekt postoji!

The Merit Shop je izvrsna inicijativa koja nagrađuje one najkreativnije ljude, one koji plaćaju nešto svojim talentom a ne novcem.

Može li takav projekt zaživjeti? Teško, no ovo je jedna genijalna ideja koja bi se mogla itekako dobro iskoristit u neke druge svrhe, prvenstveno za pomoć drugim ljudima koji imaju talenta no nemaju novaca.

Talent vrijedi više od novca, no neki ljudi ne znaju kako iskoristiti taj talent. Merit Shop je odličan projekt na kojem se nalaze razni proizvodi poput iPoda, tenisica, hrane, čarapa, sportske opreme, bojica i raznih drugih stvari a za koje ne morate platiti, već morate biti samo kreativni.

Svaki proizvod ima gumb “Upload payment” koji vam omogućuje da se kreativno izrazite i zaradite određeni proizvod. Video ispod pokazuje kako to u realnosti funkcionira. Jedino što je nepoznato jest kako pokretači ovog genijalnog servisa dolaze do svih proizvoda.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti