Kako koristiti Spotify u Hrvatskoj potpuno besplatno?

Spotify je glazbeni servis koji malo po malo osvaja svijet, no problem je što za sada nije dostupan službeno u Hrvatskoj, no moguće je i to izvesti uz nekoliko jednostavnih trikova.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.02.2014. / 22:21

Kako koristiti Spotify u Hrvatskoj potpuno besplatno?

Spotify je glazbeni servis koji malo po malo osvaja svijet, no problem je što za sada nije dostupan službeno u Hrvatskoj, no moguće je i to izvesti uz nekoliko jednostavnih trikova.

Danijel Majcen, inače glazbenik i zaljubljenik u glazbu i glazbene servise, otkrio je recept po kojem možete i vi slušati Spotify u Hrvatskoj, doduše uz nekoliko reklama, no na kraju vam to ispada kao da slušate radio, i za razliku od Deezera je besplatan.

Sve što trebate jest instalirati TunnelBear kako bi sakrili vašu trenutnu IP adresu. Nakon toga otvorite stranice Spotifyja, te se registrirajte putem Facebooka. Zatim u opcijama korisnika promijenite zemlju na UK, instalirate aplikaciju za Mac, pod “Overview account” odaberete “Edit your profile”, te kliknete na link “Set a password for you devices”.

Kako koristiti Spotify u Hrvatskoj potpuno besplatno?

Nakon toga će vam se otvoriti novi prozor koji će vam na mail poslati upute za postavljenje lozinke. Podesite šifru i ponovo se logirajte na vaš Spotify profil. Nakon što se jednom ulogirate više nećete imati potrebu koristiti Tunnelbear.

Spomenimo za kraj da besplatna verzija sadržava reklame pa ćete tako nakon svakih nekoliko pjesama čuti reklamu, no možete kliknut na bilo koju pjesmu i slušati ju gdje god se nalazili.

Javite nam u komentarima ako ste uspjeli složiti vaš Spotify profil

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti