Kako na kreativan način iskoristit vještine Photoshopa?

Za ovakvu stvar ne treba vam puno. Jedan fotić, računalo s Photoshopom, veliki LCD i dobra lokacija. Naime, u sklopu Adobe Creative Daysa, jedna ekipa napravila je odličan projekt pa su tako na autobusnoj stanici instalirali veliki zaslon..

Saša Fišter sasa@zimo.co | 13.06.2013. / 07:47

Kako na kreativan način iskoristit vještine Photoshopa?

Za ovakvu stvar ne treba vam puno. Jedan fotić, računalo s Photoshopom, veliki LCD i dobra lokacija. Naime, u sklopu Adobe Creative Daysa, jedna ekipa napravila je odličan projekt pa su tako na autobusnoj stanici instalirali veliki zaslon koji je prikazivao ljude koji su čekali autobus na vrlo neobičan način.

S druge strane ulice nalazio se kombi s fotografom i mobilnim grafičkim studijom, a sve je bilo povezano s ekranom na samoj autobusnoj stanici. Ne iznenađenje prisutnih, ljudi su postali parovi iako se ne poznaju, neki su se nabildali preko noći, a neki postali filmske zvijezde.

Kako to sve izgleda možete pogledati u videu iznad, a koliko je popularan pokazuje i brojka od preko 13 milijuna pregleda u samo šest dana! Pazite se kako izgledate kad čekate bus ili tramvaj da i vas netko ne ulovi na ovu foru.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti