Kako stvoriti pravi proizvod za pravog kupca - Lean Startup Drill

Lean Startup Drill - 24 sata intenzivnog testiranja i razvijanja poslovne ideje prema Lean Startup principima po prvi se puta održava 22. i 23.4. u inspirativnom prostoru Core HUBa u Zagrebu!

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.04.2016. / 09:47

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Lean Startup Drill - 24 sata intenzivnog testiranja i razvijanja poslovne ideje prema Lean Startup principima po prvi se puta održava 22. i 23.4. u inspirativnom prostoru Core HUBa u Zagrebu!

Ovaj dinamični 24-satni događaj organiziran od strane Lean Startup Croatia ekipe odvijati će se prema Lean Startup Drill programu. Događaj je organiziran u suradnji s CORE Inkubatorom i CORE HUBom, a okupiti će inovatore, kreativce, poduzetnike, istraživače, znatiželjnike, developere, dizajnere i sve one koji se osjećaju poduzetno, žele pokrenuti vlastiti poslovni pothvat, testirati svoju ideju ili jednostavno naučiti “lean” načina kako je to moguće ostvariti.

Timskim radom, mentoriranjem i predavanjima, timovi okupljeni oko zajedničkog problema, koji strastveno žele riješiti, naučit će kako napraviti proizvodi koji ljudi žele i pokušati ostvariti svoju prvu prodaju. Među članovima timova s vještinama i iskustvima koja se nadopunjavaju nastati će podloga za daljnju suradnju, ali i prijateljstva. Mentori s iskustvom u Lean Startup metodologiji aktivno će savjetovati i pomagati timovima u planiranju i provedbi vježbi i zadataka u obliku eksperimenata.

Lean Startup Drill Zagreb počinje u petak 22.4. u 17h u CoreHUB-u Hondlova 2; popularnom okupljalištu startup entuzijasta i članu udruge Hrvatskih poslovnih anđela CRANE.

Timovi će se formirati oko problema, stoga pripremi svoj pitch kojim ćeš u 45 sekundi objasniti zašto strastveno želiš riješiti konkretan problem. Ukoliko trenutno nemaš želju za pitchanjem, ništa zato, priključiti ćeš se nekom od timova čiji problem i ti želiš strastveno riješiti. U naredna 24 sata tvoj novi tim i ti ćete uz pomoć mentora eksperimentirati i pronaći rješenje za koje bi netko platio, te istovremeno usvajati tehnike Lean Startup Drilla za koje smo sigurni da ćeš koristiti u pokretanju svake buduće poslovne ideje.

Program LSDrill-a u Zagrebu potraži na Lean Startup Drill a ulaznice nabavi na vrijeme putem Entrio sustava.

Organizatori događaja su inicijativa Lean Startup Croatia koja djeluje od 2013. godine i okuplja više od 1000 sudionika koji redovito sudjeluju na formalnim i neformalnim okupljanjima, educiraju i promiču Lean Startup metodologiju, te Lean Startup Drill, međunarodna edukacijska platforma za Lean Startup treninge.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti