Kako unaprijediti svoje poslovanje kroz digitalnu transformaciju?

Konferencija je namijenjena svima koji žele unaprijediti svoje poslovanje kroz digitalnu transformaciju.

Martina Čizmić | 15.10.2018. / 09:22

Digitalna transformacija (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

Adriatic AWS Innovation Days 2018 - Amazon Web Services konferencija u Hrvatskoj održat će se u Opatiji, 18. i 19. listopada 2018. godine. Organizatori konferencije, riječka IT tvrtka iOLAP te Amazon Web Services (AWS), osigurali su svim zainteresiranim besplatnu kotizaciju do popunjenja slobodnih kapaciteta.

Tijekom dva dana predavanja, panel-diskusija, okruglih stolova i radionica, sudionici će se upoznati s tehnološkim napredcima i novostima na području AWS-a, prednostima i uštedama korištenja cloud tehnologija te primjerima najboljih praksi koje su uspjele eliminirati rizike i ponuditi inovativna rješenja poslovnih problema.

Konferencija je namijenjena općoj, poslovnoj i informatičkoj javnosti, od menadžera i voditelja tvrtki koji žele unaprijediti svoje poslovanje kroz digitalnu transformaciju, do računalnih programera i IT stručnjaka koji žele proširiti postojeća znanja i ekspertizu te studenata koji žele naučiti više o cloud tehnologijama budućnosti, ali i svim AWS partnerima i tvrtkama koje koriste ili žele koristiti AWS tehnologije.

Potaknuti velikim interesom i uspjehom prošlogodišnje prve hrvatske AWS konferencije - AWS Adria 2017, čiji su iOLAP i AWS ujedno i bili suorganizatori, ovogodišnja konferencija manifestirat će se u većem, boljem i fokusiranijem izdanju te omogućiti sudionicima konferencije opredjeljenje ovisno o vlastitim afinitetima na tzv. “Developer & IT Professional Track”, koji će se baviti tehnološkim aspektima AWS tehnologija ili “Executive Track”, usredotočen na kreiranje vrijednost za poslovanje pomoću AWS tehnologija.

Konferencija će okupiti domaće i internacionalne predavače koji će s publikom podijeliti iskustva korištenja AWS tehnologija u svojim poduzećima, među kojima bismo izdvojili direktoricu lanca restorana Dickey’s Barbecue Restaurants, Inc., Lauru Reu Dickey, koja će ispričati kako je AWS omogućio njihovu digitalnu transformaciju, i Karen Kaushansky, koja će govoriti o budućnosti glasovnog sučelja, odnosno interakciji s informacijskih sustavima pomoću glasa.

Više detalja o konferenciji te prijavu za besplatnu registraciju možete pronaći na službenoj stranici konferencije Adriatic AWS Innovation Days: https://adriatica.ws.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti