Hitovima "Žena za sva vremena", "A natural woman" Arethe Franklin te legendarnim pjesmama Olivera Dragojevića, jedna od najcjenjenijih jazz, rock i blues pjevačica Zdenka Kovačiček, uz pratnju Jazz orkestra HRT-a i pod dirigentskom palicom Mirona Hausera, sinoć je otvorila 11. Weekend Media Festival u Rovinju. Pozornicu u staroj tvornici duhana hrvatska glazbena diva dijelila je s glazbenikom Markom Toljom, koji je ove godine prvi put na Weekend Media Festivalu.

Tom prilikom mladi pjevač s Jazz orkestrom HRT-a izveo je evergrine sa zajedničkog albuma "Stavi pravu stvar". Dvoje glazbenika rasplesalo je Dvoranu Vrt, u kojoj su bila brojna poznata lica iz poslovnog, društvenog i kulturnog života Hrvatske i tako najavilo još jedan najbolji Weekend u godini.

Jedanaesto izdanje najvećeg festivala komunikacijske industrije u regiji okupit će više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata. Oni će u šest dvorana sudjelovati na više od 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica, koje će održati više od 150 utjecajnih govornika iz cijeloga svijeta.

Nakon cjelodnevnih predavanja tulum se nastavlja. Večeras će staru tvornicu duhana u Rovinju rasplesati hip-hop duo Bolesna Braća, dok će subotnji party "Weekend Goes Global" prvi put tulum dići na svjetsku razinu. Na pozornicu stižu braća David i Stephen Dewaele, poznatiji pod umjetničkim imenom 2manydjs.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju