Kontroler budućnosti: Pametni prsten Talon

Kompanija Titanium Falcon Inc. objavila je da je završila dizajn 'pametnog prstena' koji će funkcionirati kao kontroler za video igre, a sama kompanija je izjavila da će to zauvijek promijeniti način na koji se danas igraju igre.

Monika Nožić Monika Nožinić | 17.08.2015. / 07:10

Kontroler budućnosti: Pametni prsten Talon

Kompanija Titanium Falcon Inc. objavila je da je završila dizajn "pametnog prstena" Talon, koji će funkcionirati kao kontroler za videoigre, a sama kompanija je izjavila da će to zauvijek promijeniti način igranja igara. 

Da bi prsten ugledao svjetlost dana, kompanija Titanium, koja je nastala 2014. godine, traži podršku svih gamera. Preko stranice Indiegogo započela je kampanja za prikupljanje 300 000 dolara, a cijena prstena bit će oko 100 dolara.

Prsten funkcionira na način da koristi niskoenergičnu Bluetooth tehnologiju i senzor pokreta pa ga možete povezati sa bilo kojim pametnim uređajem (telefon, tablet, pametni televizor, pametni sat, PC/MAC). Ovaj će prsten korisnikove pokrete ruku pretvoriti u ulazne naredbe za određenu igru ili aplikaciju.

Talon je debljine svega 3.8mm, posjeduje dva gumba i trebalo bi biti kompatibilan s različitim žanrovima igara.

Prema svemu sudeći, ovo je kontroler od kojeg zaista možemo očekivati puno, a što će donijeti budućnost - ostaje za vidjeti...

Izvor: Gamespot

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti