Krajem studenog u Zagrebu će se održati tehnološka konferencija Advanced Technology Days

Otvorene su rezervacije za Blind bird kotizacije po najpovoljnijoj cijeni za jednu od najpopularnijih tehnoloških konferencija unutar IT zajednice

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 03.10.2022. / 10:50

Advanced Technology Days (Foto: Microsoft)

Najavljeno je novo izdanje popularne tehnološke konferencije Advanced Technology Days (ATD) koja će se održati u Zagrebu 29. i 30. studenog na novoj lokaciji u Cinestar Arena centru. Dvodnevna konferencija, koja se održava u svom 17. izdanju, bit će podijeljena u pet programskih smjerova te će okupiti brojne domaće predstavnike IT zajednice.

Posjetitelji mogu očekivati više od 60 predavanja vrhunskih regionalnih stručnjaka, a ključne teme konferencije bit će podaci i umjetna inteligencija, moderni razvoj softvera uz DevOps alate i prakse, razvoj low-code/no-code rješenja te moderni IT procesi uz snažan naglasak na područje kibernetičke sigurnosti, a sve kroz prizmu cloud tehnologija triju pružatelja usluga - Amazona, Googlea i Microsofta.

Slika nije dostupna U Zagrebu održana konferencija Advanced Technology Days

Advanced Technology Days svoju je reputaciju izgradio inženjerskim pristupom temama, fokusirajući se na tehnološka predavanja koja sudionicima omogućavaju da saznaju više o novostima i inovacijama, temeljito upoznaju tehnologije i alate te nauče više o mogućnostima primjene kroz primjere iz prakse.

Aktualnost sadržaja osigurava proces nominacija – svi zainteresirani mogu nominirati svoju temu do 15. listopada 2022, a odabrana predavanja prema kriteriju stručnosti i aktualnosti teme programski odbor uvrstit će u finalni konferencijski raspored.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti