Najavljeno je novo izdanje popularne tehnološke konferencije Advanced Technology Days (ATD) koja će se održati u Zagrebu 29. i 30. studenog na novoj lokaciji u Cinestar Arena centru. Dvodnevna konferencija, koja se održava u svom 17. izdanju, bit će podijeljena u pet programskih smjerova te će okupiti brojne domaće predstavnike IT zajednice.

Posjetitelji mogu očekivati više od 60 predavanja vrhunskih regionalnih stručnjaka, a ključne teme konferencije bit će podaci i umjetna inteligencija, moderni razvoj softvera uz DevOps alate i prakse, razvoj low-code/no-code rješenja te moderni IT procesi uz snažan naglasak na područje kibernetičke sigurnosti, a sve kroz prizmu cloud tehnologija triju pružatelja usluga - Amazona, Googlea i Microsofta.

Advanced Technology Days U Zagrebu održana konferencija Advanced Technology Days

Advanced Technology Days svoju je reputaciju izgradio inženjerskim pristupom temama, fokusirajući se na tehnološka predavanja koja sudionicima omogućavaju da saznaju više o novostima i inovacijama, temeljito upoznaju tehnologije i alate te nauče više o mogućnostima primjene kroz primjere iz prakse.

Aktualnost sadržaja osigurava proces nominacija – svi zainteresirani mogu nominirati svoju temu do 15. listopada 2022, a odabrana predavanja prema kriteriju stručnosti i aktualnosti teme programski odbor uvrstit će u finalni konferencijski raspored.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju