LinkedIn je cool, a znate što je bolje cool? BranchOut

Najveća društvena poslovna mreža LinkedIn dobila je u neku ruku opasnog konkurenta. Radi se o novo osnovanoj tvrtki BranchO

Zimo Zimo Zimo | 10.01.2011. / 09:43

LinkedIn je cool, a znate što je bolje cool? BranchOut

Najveća društvena poslovna mreža LinkedIn dobila je u neku ruku opasnog konkurenta. Radi se o novoosnovanoj tvrtki BranchOut.

BranchOut je aplikacija na Facebooku koja olakšava traženje i sortiranje poslova vaših prijateljia i njihovih prijatelja. No zašto bi mogao BranchOut postati opasan konkurent divu poput LinkedIn-a?

Prva stvar je to što se nalazi na Facebooku pa je samim time olakšano pronalaženje prijatelja. Pomoću BranchOut aplikacije možete saznati tko od vaših frendova radi u kompaniji u kojoj ste vi oduvijek željeli raditi, te ste korak ste bliže da i sami postanete djelatnik iste kompanije.

Druga stvar je povezanost sa LinkedIn-om, koliko god to čudno zvučalo. Vjerujemo da nitko nebi prelazio na BranchOut da mora ponovo sve podatke sa LinkedIn-a prepisivati u BranchOut, pa je iz tog razloga omogućen prelazak jednim klikom putem kojeg možete uvesti sve podatke sa LinkedIn-a u BranchOut. Pretty cool, ha?

Bez obzira na veliku popularnost LinkedIn-a, BranchOut ima potencijal postati vrlo brzo rastuća poslovna mreža, no s druge strane pitamo se što će se dogoditi ukine li LinkedIn mogućnost prenosa njihovih informacija?

Bilo kako bilo, BranchOut je još jedna Facebook aplikacija na kojoj treba držati oko, jer bi uskoro Facebook korisnici osim pregledavanja slika i komentiranja statusa svojih prijatelja mogli putem njega tražiti poslove ili možda zapošljavati.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti