Loša vijest za sve koji čekaju jeftiniju mjesečnu pretplatu za Netflix

Netflix bi uskoro trebao predstaviti jeftiniji mjesečni pretplatnički paket unutar kojeg će se prikazivati reklame, no čini se kako neće imati sve opcije kao i korisnici ostalih paketa.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 19.08.2022. / 11:15

Ljutnja (Foto: Getty images)

Za one koji razmišljaju o plaćanju mjesečne pretplate za Netflix, ali su im trenutačne cijene prevelike, kompanija je najavila jeftiniji mjesečni pretplatnički paket. No taj paket nosi i neke kompromise. Prvi je što će se gledateljima prikazivati reklame tako da bi Netflix nižu cijenu pretplate trebao kompenzirati zaradom od oglašavanja.

Nema gledanja offline

Slika nije dostupna Reklame na Netflix stižu krajem ove godine

Također, u tom paketu vjerojatno neće biti dostupan sav sadržaj kao i na punoj verziji Netflixa. a ovog je tjedna objavljena još jedna loša vijest vezana uz taj budući pretplatnički paket. Kako je otkrio jedan bloger dok je proučavao kod u Netflixovoj aplikaciji za iOS, korisnici ovog paketa neće imati mogućnost pregledavati sadržaj offline, odnosno preuzimati serije i filmove na svoje uređaje i gledati ih kad nemaju pristup internetu.

Za dobar dio korisnika koji ovu opciju ionako nikada ne koriste, nemogućnost gledanja offline sadržaja neće biti važna, dok će one koji često putuju i vrijeme krate upravo Netflixom takva informacija sigurno razočarati.

Službeno iz Netflixa još nisu objavili previše informacija o novoj kategoriji pretplate, osim da je namjeravaju uvesti. Navodno bi korisnicima trebala postati dostupna do kraja godine, a nije poznata njegova cijena. Trenutačno najjeftiniji Netflixov paket iznosi 8 eura mjesečno.

Slika nije dostupna Netflix najavio širenje na tržištu videoigara, no postoji i jedan problem

Kako bi povećali broj korisnika, ali i prihode, Netflix je odlučio poduzeti još jedan nepopularan potez, a to je obračun s korisnicima koji dijele lozinke. U nekim zemljama već je krenuo pilot-program u kojem se osobama koje su do sada koristile zajedničke lozinke, ali ne žive u istom kućanstvu naplaćuje naknada koja je ipak dosta niža u odnosu na klasičnu pretplatu.

Izvor: GSM Arena

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti