Marketinški direktor koji je proslavio LEGO dolazi na LEAP Summit 2017

Organizacijski tim LEAP Summita 2017, jedne od najvećih internacionalnih konferencija u Jugoistočnoj Europi koja će se održati 11. – 13. svibnja u Zagrebu, upravo je potvrdio Larsa Silberbauera Andersena – Globalnog direktora za Social media marketing u poznatom poduzeću LEGO za govornika na ovogodišnjem LEAP Summitu.

A.M.K. | 17.04.2017. / 09:03

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kad bismo LEAP Summit opisivali riječima dvije riječi bi se sigurno našle u najužem izboru – kvaliteta i znanje. Već su predstavljena mnoga velika imena predavača na ovogodišnjem LEAP Summitu koja garantiraju izuzetnu kvalitetu programa, a sada je došlo vrijeme i za još vrhunskog predavača.

Znate li da kada je Lars stigao u LEGO, LEGO nije imao niti službenu LEGO stranicu? Lars je promijenio cjelokupni marketing LEGO-a i uvrstio ga u top svjetske brandove. 2015. godine Adweek je LEGO stavio na prvo mjesto najpoznatijih marki u industriji igračaka, prisutnih na društvenim medjima i YouTubeu, a Lars je prema Holmes Reportu svrstan među top 25 najinovativnijih i najutjecajnijih marketingaša u Europi.

Osim Larsa, do sada su objavljeni i drugi govornici od kojih ističemo Cathy O'Dowd penjačicu, autoricu i motivacijsku govornicu – prvu ženu koja se popela na Mount Everest s obje pristupne strane;

Javiera Bajera kulturnog arhitekta koji savjetuje niz multinacionalnih kompanija poput HSBCa, ali i Buckinghamsku palaču na temu promjene organizacijske kulture;

Russella Dalgleisha – uspješnog poduzetnika i osnivača međunarodnih kompanija u području tehnologije i inžinjerstva, energije, elektronike, zabave i profesionalnih usluga koji je u top 30 najutjecajnijih poduzetnika u Velikoj Britaniji.

LEAP Summit dovodi i Tiaga Mattosa iz dalekog Brazila koji je jedna od najutjecajnijih osoba na području razvoja skalabilnih i modernih tehnologija budućnosti. Punu listu predavača moguće je vidjeti na ovom linku.

Na LEAP dolaze sudionici iz 33 zemlje svijeta, a kako bi se svi upoznali LEAP Summit osigurava i bogati networking program koji uključuje Speed dating, Business Café, internacionalni koncept FuckUp nights, Open mic predavanja i mnoge druge stvari.

Karte za LEAP Summit 2017 su dostupne za kupnju na službenoj stranici konferencije.

Više o konferenciji možete naći i na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti