Odgovori na 5 pitanja i osvoji Big Mac!

Povodom 50. obljetnice legendarnog Big Maca McDonald's Hrvatska organizira nagradni natječaj na službenoj mobilnoj aplikaciji.

P.R. | 27.08.2018. / 13:28

50 godina Big Maca (FOTO: PR)
50 godina Big Maca (FOTO: PR) (Foto: Foto: PR)

Pravi ljubitelji Big Maca mogu osvojiti MacCoin novčiće koje do kraja godine mogu zamijeniti za omiljeni burger u McDonald'su – ne samo u Hrvatskoj, već bilo gdje u svijetu!

Kako osvojiti MacCoin? Znanjem, preciznošću i brzinom!

Natječaj je aktivan radnim danom, od 27. kolovoza do 21. rujna, a natjecatelji će svoju priliku za osvajanje ove slasne valute imati svakog petka.
Broj nagrada je ograničen na ukupno 312 MacCoina svaki tjedan, pa je ključno sudjelovati svakodnevno i točno odgovoriti na svako dnevno pitanje, a pritom u petak biti i što brži! Odmah po slanju odgovora na pitanje sudionik će dobiti poruku je li točno odgovorio na pitanje.
Najbrži natjecatelji u petak, koji su odgovorili točno na najveći broj pitanja tijekom tjedna, osvojit će set od pet MacCoin novčića. Ostali sudionici imaju mogućnost osvojiti po jedan novčić, sve dok se ne podijeli tjedni fond nagrada. Pravila nagradnog natječaja dostupna su na aplikaciji.
Ukoliko ste poznavatelj povijesti, sporta, glazbe, znanosti i opće kulture, već ste u prednosti! Svakodnevno će biti postavljeno jedno pitanje iz pojedine dekade – od ludih sedamdesetih do danas.


Dizajn MacCoin-a za pet desetljeća Big Mac-a

Dizajn MacCoin-a sadrži elemente iz umjetnosti, glazbe, pop kulture, filma, znanosti i sporta te načina života koji su obilježili pojedino desetljeće. Tako se dizajn sedamdesetih poigrao prikazom prvog čovjeka na Mjesecu, veselim plesnjacima i kultnim burgerom koji je predstavljen tijekom pokreta „Flower Power“.

Drugo desetljeće Big Maca obilježilo je uvođenje Big Mac Indexa, ali i razvoj osobnih računala. Ljubav prema glazbi nastavila se u osamdesetima kada su ljudi po prvi put mogli uživati u glazbi i u pokretu, uz pomoć walkmana.

Devedesetih su Hrvati prvi put mogli uživati u ovom svjetski popularnom sendviču. Iako je Big Mac ostao neodoljivo isti, u svijetu se puno toga promijenilo pa smo tako postali strastveni igrači mobilne igre „Zmije“ i timaritelji virtualnih ljubimaca Tamagotchi.

50 godina Big Maca (FOTO: PR) 50 godina Big Maca (FOTO: PR) (Foto: Foto: PR)

Novi milenij donio nam je internet, a s njim i novi način života. Ostvario se lakši način upoznavanja i povezivanja s ljudima u lokalnoj, ali i globalnoj zajednici putem društvenih mreža.

Dizajn petog Mac Coina, vezan uz aktualno desetljeće, prikazuje evoluciju komunikacije, viralnosti i mobilnosti koje su posljednjih godina doživjele svoj vrhunac.
Osim toga, u Hrvatskoj smo ovaj jubilej proslavili s 28 milijuna Big Macova, koliko smo ih pojeli u 22 godine koliko McDonald's obilježava u Hrvatskoj.

Bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu, miris, okus i izgled Big Maca ostaje jednako prepoznatljiv i jednako ukusan kao prvog dana kad se našao u ponudi McDonald'sa.

Službena McDonald's mobilna aplikacija dostupna je za iOS ili Android korisnike.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti