METRO i TechStars podržat će razvoj poslovanja deset najinovativnijih startupova

Svi startupi koji razvijaju aplikacije za poslovne potrebe restorana, hotela i ugostiteljstva imaju prilike sudjelovati u programu TechStars METRO Accelerator

Saša Fišter sasa@zimo.co | 29.04.2015. / 14:16

METRO i TechStars podržat će razvoj poslovanja deset najinovativnijih startupova

Svi startupi koji razvijaju aplikacije za poslovne potrebe restorana, hotela i ugostiteljstva imaju prilike sudjelovati u programu TechStars METRO Accelerator koji će osigurati financijsku podršku za deset najkreativniji i najboljih ideja.

TechStars METRO Accelerator je globalni program nastao u suradnji METRO-a, TechStarsa i digitalne agencije R/GA, namijenjen startupima usmjerenima na razvoj aplikacija za poslovne potrebe restorana, hotela i ugostitelja. U program se mogu prijaviti startupi u svim fazama razvoja koji razvijaju inovativne tehnološke aplikacije, a čija rješenja nude dodanu vrijednost u područjima poslovanja restorana, hotela i ugostitelja, poput dostave hrane, poticanja vjernosti kupaca ili potpuno novih digitalnih proizvoda i usluga.

Deset odabranih nastavit će s razvojem svojih ideja pod vodstvom iskusnih mentora u sjedištu akceleratora u Berlinu, a tijekom tromjesečnog programa primat će financijsku podršku te imati pristup resursima i znanjima organizatora programa. U siječnju sljedeće godine tvrtke će predstaviti svoje ideje međunarodnom investitorima te predstavnicima industrije i javnosti.

„Start-upovi diljem svijeta razvijaju digitalne i tehnološke inovacije koje našim kupcima mogu biti izuzetno korisne u razvoju i unapređenju poslovanja. METRO želi pronaći i podržati najkreativnije i najinovativnije među njima. Pomažući osnivačima start-upova u razvoju ideja, pomažemo i svojim kupcima da korištenjem novih tehnologija postanu još uspješniji u svome poslovanju“, naglasio je Olaf Koch, predsjednik Uprave METRO Grupe.

Prijaviti se možete putem stranice www.techstarsmetro.com.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti