Mi Note 10 Lite dostupan i na hrvatskom tržištu

Uz Mi Note 10 i Mi Note 10 Pro, Xiaomi predstavio najnoviju lite inačicu – Mi Note 10 Lite

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 11.05.2020. / 12:58

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što je u studenom i prosincu prošle godine na hrvatsko tržište lansirao Mi Note 10 i Mi Note 10 Pro, svoje prve pametne telefone s peterostrukom 108MP kamerom, Xiaomi je predstavio najnoviju lite inačicu – Mi Note 10 Lite. Mi Note 10 Lite razlikuje se od svojih prethodnika po tome što ne posjeduje telefotokameru. Na stražnjoj strani uređaja smještena je četverostruka kamera koja se sastoji od glavnog, 64 MP senzora ultravisoke rezolucije te 8 MP ultraširokog senzora, 5 MP senzora dubine i 2 MP makro senzora, dok je prednja kamera opremljena 16 MP senzorom koji osigurava besprijekorno snimanje AI selfie fotografija i videozapisa.

Mi Note 10 Lite krasi 6,47-inčni 3D zaobljeni AMOLED zaslon s TÜV Rheinland certifikatom za kvalitetu zaštite očiju. U sklopu zaslona osigurana je dvostruka mogućnost otključavanja uređaja – otiskom prsta i AI prepoznavanjem lica. Mi Note 10 Lite pokreće Qualcomm SDM730 Snapdragon 730G procesor, a baterija kapaciteta 5260 mAh podržava brzo punjenje od 30W. Cjelokupni uređaj zaštićen je Corning Gorilla staklom pete generacije te 3D staklom kako bi osigurala maksimalna ugodnost korištenja.

Mi Note 10 Lite dolazi u varijanti od 6 GB RAM + 128 GB ROM, a dostupan je u bojama Midnight Black, Glacier White i Nebula Purple u sklopu Xiaomijeve internetske trgovine, kao i u zagrebačkom Mi Storeu koji je od danas ponovno otvoren u Arena centru.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti