Microsoft omogućio pristup Copilot Pro AI alatu svim korisnicima, ali uz pretplatu

Microsoft otvorio pretplatu Copilot Pro, otključavajući napredne AI značajke, prioritetni pristup i prilagodbu za sve korisnike.

Branimir Vorša | 16.01.2024. / 13:41

Microsoft Copilot
Microsoft Copilot (Foto: Google Play)

Microsoftov Copilot Pro koji pokreće umjetna inteligencija sada je dostupan svim potrošačima uz mjesečnu pretplatu od 20 dolara. Pretplata na Copilot Pro uključuje prioritetni pristup najnovijim OpenAI modelima i opciju izrade personaliziranog Copilot GPT-a. Za postojeće pretplatnike na Microsoft 365 Personal ili Home, tih dodatnih 20 dolara otključava Copilot Pro u Office aplikacijama kao što su Word, Excel i PowerPoint.

Microsoft Copilot Microsoft najavio najveću promjenu na tipkovnicama za Windows računala u skoro 30 godina

Copilot Pro omogućuje generiranje slajdova programa PowerPoint, preformuliranje odlomaka, generiranje teksta i sažetak dokumenata. Integrira se i s Outlookom za pomoć u e-pošti i nudi pretpreglednu verziju u Excelu za analizu podataka i generiranje grafikona.

Ipak, Copilot u potrošačkoj verziji nema dostupno stvaranje Power Point dokumenta iz Word dokumenta, zbog nedostatka integracije Microsoftove tehnologije Graph.

Osim integracije s Officeom, Copilot Pro omogućuje pristup najnovijim OpenAI modelima, poboljšanja Image Creatora te mogućnost izrade prilagođenog Copilot GPT-a. Pretplata na Pro verziju namijenjena je naprednim korisnicima regularnog Copilota, pružajući im brzi pristup najnovijim modelima, brže performanse i kreativne alate.

Za one koji nemaju pretplatu na Microsoft 365, pretplata na Copilot Pro nudi prioritetni pristup GPT-4 Turbo unutar regularnog Copilota, brže performanse i mogućnost prebacivanja između modela. Poboljšanja u stvaranju slika korištenjem OpenAI DALL-E modela i novi pejzažni format slike, isto tako su dio paketa. Pretplatom korisnici imaju pristup Copilot GPT Builderu, za izradu personaliziranog Copilot GPT-a.

Copilot Pro značajke, uključujući funkcije povezane s Officeom, dostupne su na webu, Windows OS-u, Mac aplikacijama te mobilnim uređajima. Microsoft planira kontinuirano poboljšavati Copilot Pro, nadovezujući se na već prisutne značajke.

Microsoft Copilot Microsoftova AI aplikacija Copilot stigla na Android uređaje i potpuno je besplatna

Istovremeno, Microsoft proširuje Copilot za Microsoft 365 na više tvrtki, uklanjajući prethodna minimalna ograničenja od 300 korisnika za veće tvrtke i nudeći mjesečnu pretplatu od 30 dolara po korisniku, većini poslovnih korisnika.

Izvor: The Verge
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti