Model Google Glassa koji bi zapravo htjeli nositi

Google Glass je cool, no još je uvijek to proizvod u svojim začecima, developeri eksperimentiraju što se može njima učiniti. Google Glass nisu baš modni detalj, iako bi mogle biti.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 25.07.2013. / 10:51

Model Google Glassa koji bi zapravo htjeli nositi

Google Glass je cool, no još je uvijek to proizvod u svojim začecima, developeri eksperimentiraju što se može njima učiniti. Google Glass nisu baš modni detalj, iako bi mogle biti.

Za sada su naočale cool jer su posve novi gadget koji će svakoga zainteresirati, no postoji tim dizajnera koji je osmislio koncept Glassa na jedan drugačiji, puno moderniji način.

Google Glass u komercijalnu prodaju navodno stiže krajem godine, a kompanije je i u pregovorima s Waryby Parkerom koji bi dizajnirao naočale kako bi postale modni detalj, a ne samo gadget. 

Dizajneri u startup Sourcebit, napravili su svoju ideju kako bi naočale trebale izgledati da ih prihvati mainstream i moramo priznati da izgledaju zapravo cool, prave hipsterske. U nastavku možete pogledati galeriju slika s naočalama, a nas zanima biste li vi nosili Google Glass da izgledaju ovako?

[gallery id=44]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti