Na WinDays18 o inteligentnim rješenjima, ali i onima baziranima na otvorenom kodu

WinDays18 obilježit će približavanje poslovnih i tehnoloških tema kroz predavanja i okrugle stolove.

Martina Čizmić | 15.11.2017. / 11:05

WinDays18 (Foto: Microsoft) (Foto: Microsoft)

Konferencija Microsoft WinDays, najveće regionalno okupljanje biznismena, poduzetnika i ICT stručnjaka, održat će se od 24. do 28. travnja 2018. u Valamar Isabella Island Resortu na porečkom otoku Sveti Nikola, sudionicima poznatijem kao „WinDays“ otok. Očekuje se da će na konferenciju stići više od 2000 sudionika iz cijele regije te iz Europe.

WinDaysi su jedna od najdugovječnijih domaćih konferencija, a 18. izdanjem postaju „punoljetni“, što će donijeti određene promjene u načinu pristupa poslovnim i tehnološkim temama. U suvremenom poslovanju tehnologija je već dugo prihvaćena kao sredstvo koje može unaprijediti efikasnost, produktivnost te podići poslovanje na novu razinu. Zato će se WinDays18 Business konferencija 24. i 25. travnja fokusirati na konkretna poslovna rješenja i alate koje sudionici odmah mogu primijeniti u svom poslovanju. Također, bavit će se i perspektivnim industrijskim granama u kojima domaće tvrtke mogu postići globalnu konkurentnost.

Program konferencije bit će u velikoj mjeri posvećen praktičnim primjerima, odnosno studijama slučaja da bi sudionici saznali kako su pojedini poslovni izazovi riješeni u praksi te u kojoj mjeri moderna tehnologija utječe na poslovanje. Želimo pokazati da su investicije u modernizaciju poslovanja i digitalnu transformaciju itekako nužne te da su njihovi učinci vrlo brzo vidljivi na poslovnim rezultatima, istaknula je Tatjana Skoko, direktorica WinDays18 Business konferencije.

WinDays18 Technology konferencija će od 25. do 27. travnja donijeti pregled najaktualnijih trendova i novosti iz svijeta tehnologije, s naglaskom na konkretna tehnološka rješenja i alate. Ključne teme bavit će se integriranim i inteligentnim poslovnim informacijskim sustavima, sigurnošću informacijskih sustava, kao i rješenjima baziranim na otvorenom kodu.

Technology konferencija stekla je status nezaobilaznog okupljanja za ICT, ali i poslovne stručnjake upravo zbog kvalitete predavanja te izvrsnih stranih i domaćih predavača, što nam je svake godine motiv da podignemo ljestvicu još više. 18. izdanje konferencije donijet će više od 100 predavanja, a poseban naglasak će biti na konkretnim inteligentnim tehnološkim rješenjima, alatima i praktičnoj primjeni istih u svrhu konkretnih rješavanja poslovnih problema, dodao je Igor Pavleković, direktor WinDays18 Technology konferencije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti