Nagradni fond 5. Shift konferencije čak 150.000 dolara

5. SHIFT DEVELOPER CONFERENCE - na konferenciji za novinare u Zagrebu najavila hackathon vrijedan 150.000 dolara i FIVE Labs.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 25.04.2016. / 13:20

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Na press konferenciji održanoj u zagrebačkom sjedištu agencije Five, službeno je predstavljeno ovogodišnje, peto izdanje Shift konferencije, koja je prethodnim izdanjima potvrdila svoju poziciju jednog od najvećih informatičkih događaja u jugoistočnoj Europi.

Osim Ivana Burazina, osnivača Shift konferencije i Luke Abrusa, direktora agencije Five i glavnog sponzora, okupljenim novinarima obratili su se i predstavnici ostalih sponzora Shift konferencije 2016.:

Mario Antonić, pomoćnik Ministra poduzetništva i obrta RH
Boris Guina, zamjenik predsjednika Uprave Hamag Bicro-a
Stipe Čogelja, pročelnik Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije
Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije
Igor Škevin, Hrvatska gospodarska komora
Denis Lovrić, zamjenik direktora Splitske banke, Regije Zagreb

1.200 posjetitelja i 150.000 tisuća dolara u nagradama. 

Tradicionalno, Shift osim same konferencije koja će se održati 2. i 3. lipnja u HNK Split, ima i natjecateljski dio – Shift Hackathon, koji prethodi konferenciji. Ukupna vrijednost svih nagrada ovogodišnjeg Hackathona bit će veća od 150.000 tisuća američkih dolara!

Shift Hackathon je natjecanje mladih i talentiranih programera koji će prihvatiti izazov razvijanja potpuno nove aplikacije u samo 24 sata. Timovi kandidata moći će se prijaviti putem službene stranice konferencije, a odabrani će sudjelovati u natjecanju. Najboljih 20 timova će dobiti priliku prezentirati svoju aplikaciju posjetiteljima Shift konferencije i stručnom žiriju na glavnoj pozornici HNK Split te se boriti za nagrade, čija vrijednost prelazi 150.000 američkih dolara.

Five Labs

Na konferenciji za medije predstavljen je i Five Labs, otvoreni ured agencije Five, u kojem će posjetitelji konferencije moći dobiti savjete iskusnih programera, dizajnera i product managera kako napraviti aplikaciju bez koje više nitko neće moći živjeti. Kroz Five Labs posjetitelji će moći predstaviti svoje ideje, saznati više o cjelokupnom procesu razvoja aplikacija i Design Sprint radionicama, dobiti savjete za unapređenje korisničkog sučelja i dizajna vlastitih aplikacija, te zajedno sa stručnjacima analizirati i poboljšati njihovu arhitekturu i kôd.

 


Ne propustite priliku i do 30. travnja kupite dvije ulaznice za cijenu jedne. 

https://twitter.com/shiftsplit
https://www.facebook.com/shiftsplit


Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti