[NAGRADNI NATJEČAJ] Osvojite pametni sat i budite i vi cool!

Nije nikakva novost da su pametni satovi in, a sada imate priliku i vi osvojiti svoj primjerak i biti cool!

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.04.2015. / 19:25

[NAGRADNI NATJEČAJ] Osvojite pametni sat i budite i vi cool!

Nije nikakva novost da su pametni satovi in, a sada imate priliku i vi osvojiti svoj primjerak i biti cool!

Ukratko o pametnom satu

No.1 G2 je gadget koji vam pomaže u svakodnevici. Svi smo više manje ovisni u mobilnim uređajima, no da ne biste uvijek trebali vaditi mobitel iz džepa ili torbice, možete obavijesti pregledavati na vašem satu, diskretno i moderno. G2 može mjeriti otkucaje srca, broj prijeđenih koraka, upozoravati vas da morate ustati i prošetati se nakon određenog vremena, a isto tako možete slikati i snimati zahvaljujući 2MP kameri koja se nalazi na samom satu.

Nadalje, možete upravljati glazbom na vašem uređaju, možete zvati i primati pozive direktno s pametnog sata bilo da se radi o Android ili iOS uređaju, a važno je spomenuti da je uređaj vodootporan kao i otporan na ogrebotine zahvaljujući Sapphire staklu.

Dakako, uređaj omogućuje razne stvari osim prije spomenutih a koje možete saznati na službenoj stranici ili pak u našoj recenziji koja slijedi uskoro.

U suradnji s tvrtkom No.1 pripremili smo vam dva pametna sata G2, koje ćete imati prilike osvojiti u nagradnom natječaju koji traje od danas 09. travnja, pa do nedjelje 12. travnja do ponoći. Pobjednik će se proglasiti u ponedjeljak točno u podne, a kako biste osvojili ovaj cool gadget morate pratiti sljedeće upute.

Zadatak

Kako biste osvojili pametni sat, morate nam u komentarima ispod napisati zašto baš vama treba sat, a redakcija ZIMO-a će nagraditi najkreativnije! Uvjet je da ste fan naše Facebook stranice i da nas pratite na Twitteru i Instagramu. Profile možete pronaći ispod i da, provjeravat ćemo jeste li naš fan!

Facebook

Twitter

Instagram

Nagradni natječaj traje do nedjelje 12. travnja, a dva ćemo pobjednika proglasiti u ponedjeljak u 12:00 sati. Krenite! Vrijedi samo za Hrvatsku.

[NAGRADNI NATJEČAJ] Osvojite pametni sat i budite i vi cool! [NAGRADNI NATJEČAJ] Osvojite pametni sat i budite i vi cool!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti