Korisnici Reddita često raspravljaju o raznim stvarima, a na red su došle i najzanimljivije stranice. Donosimo 10 najboljih i najzabavnijih:

1. you.regettingold.com

Unesite svoj datum rođenja i dobit ćete vrlo zanimljivu statistiku.

Ovo je vjerojatno jedan od neobičnijih i morbidnijih grafikona jer prikazuje koliko je ljudi rođeno i umrlo na dan vašeg rođenja.

2. chordify.net

Ako učite svirati neki instrument i želite naučiti odsvirati neke od omiljenih pjesama, ovo je stranica za vas.

3. camelcamelcamel.com

Ako volite online kupovinu, ovo je stranica koja će vas obavijestiti svaki put kad na Amazonu bude neki popust.

4. asoftmurmur.com

Ova će vam stranica pomoći da se opustite uz pomoć različitih umirujućih i ambijentalnih zvukova koje sami možete podesiti po želji.

Ako volite zvuk kiše, onda će ovo biti vaša omiljena stranica. Moramo napomenuti da ovu stranicu izbjegavate na poslu ako ne želite da vas kolege čudno gledaju.

5. manualslib.com

Ako ste ikada bacili uputstva za korištenje određenog uređaja, ne brinite jer Manualslib spašava stvar. Na ovoj stranici možete pronaći sva moguća korisnička uputstva za velik broj uređaja.

6. libraryofbabel.info

Ovo je stranica koja generira knjige. Generira svaku kombinaciju slova i interpunkcijskih znakova u engleskom jeziku. Sve što je ikada zapisano na engleskom jeziku nalazi se u ovoj bazi podataka.

7. codepen.io/akm2/full/rHIsa

Stranica koju morate isprobati i zbog koje zasigurno nećete spavati noću. Kliknite bilo gdje i pogledajte što će se dogoditi.

8. concerthotels.com/got-rhythm

Ako imate ritma, onda je ovo stranica za vas.

Izvor: Independent.co.uk

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju