Najbolji primjeri digitalne transformacije na Dell Technologies Forumu Zagreb

Samo 4 posto kompanija u cijeloj EMEA regiji može se smatrati digitalnim liderima, a čak 55 posto kompanija smatra da neće biti u mogućnosti ispuniti korisničke zahtjeve u narednih 5 godina.

Martina Čizmić | 22.11.2019. / 07:51

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Tradicionalni godišnji forum tvrtke Dell Technologies 26. studenoga u Laubi će okupiti vodeće stručnjake s područja razvoja tehnologija i digitalne transformacije. Konferencija ove godine nosi naziv Real Transformation, a sudionici će imati prilike razmijeniti iskustva s poduzetnicima i osnivačima startupova te kroz prezentacije i razgovor upoznati najnovije trendove i proizvode u industriji. Brojna predavanja i rasprave u fokusu će imati i budućnost koju donosi digitalna transformacija. 

Konferencija će se baviti gorućim pitanjima vezanima za izazove i benefite digitalne transformacije, a povest će se i rasprava o rezultatima nedavnog istraživanja tvrtke Dell. Istraživanje koje je za Dell provela kompanija Vanson Bourne pokazuje da se samo 4 posto kompanija u cijeloj EMEA regiji može smatrati digitalnim liderima te da čak 55 posto kompanija smatra da neće biti u mogućnosti ispuniti korisničke zahtjeve u narednih 5 godina. Uz to, više od 78 posto ispitanika, od njih 4600, smatra da bi digitalna transformacija trebala biti raširenija u organizaciji.

Forum će okupiti najveće stručnjake iz područja Europe kako bi prezentirali tehnološka rješenja kompanije Dell.

Sudionici će u ukupno 10 predavanja i radionica imati prilike slušati brojne stručnjake iz kompanija Dell, Microsoft i VMware. U okviru foruma održat će se radionica s temom "Žene u tehnologiji", za vrijeme koje će prisutni imali prilike povezati se, razmjenjivati iskustva i upoznati žene koje svakodnevno nadahnjuju poslovni svijet. U sklopu radionice bit će govora i o tome zašto je ravnopravan tim, u odnosu žena i muškaraca, uspješniji u poslovanju te kako Dell planira do 2030. ispuniti obećanje da će 50 posto zaposlenih biti žene.

Većina radionica fokusirat će se na cloud tehnologiju i poboljšanje efikasnosti uz digitalnu transformaciju. Tema jedne od radionica bit će pitanje objedinjenog radnog prostora, a za vrijeme koje će biti predstavljeno rješenje pod nazivom Dell Technologies Unified Workspace. Također, jedna od tema foruma bit će poboljšanje efikasnosti zaposlenika kroz digitalnu transformaciju, u sklopu koje će biti predstavljen portfelj Dell EMC proizvoda za skladištenje i upravljanje podacima.

Ulaz na forum je besplatan, a svi zainteresirani mogu se prijaviti preko linka.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti