Najgori intervju za posao događa se u Heinekenu [VIDEO]

Zamislite da idete na intervju za posao i vaš voditelj intervjua vas vodi za ruku do njegova ureda. Tijekom vođenja razgovora on doživi (lažni) srčani udar. Što ćete napraviti u toj situaciji?

Zimo Zimo Mario Breljak | 20.02.2013. / 11:46

Najgori intervju za posao događa se u Heinekenu [VIDEO]

Zamislite da idete na intervju za posao i vaš voditelj intervjua vas vodi za ruku do njegova ureda. Tijekom vođenja razgovora on doživi (lažni) srčani udar. Što ćete napraviti u toj situaciji? Odluke koje donosite donose razliku između života i smrti. Upravo jedna takva reklama pojavila se u Heinekenovoj produkciji.

Heineken je uvijek bio originalan u promociji i približavanju svojim kupcima. Reklamni spotovi njihov su forte iako smo dugo očekivali novi uradak. Kako video ispod teksta prikazuje, između 1734 kandidata Guy Luchting pokazao je najviše smirenosti na svom razgovoru za posao koje donosi rad na eventu Lige Prvaka u Torinu na utakmici između europskih nogometnih klubova Juventusa i Chelsea. Njegova smirenost i odlučnost odveli su ga da prisustvuje velikom nogometnom spektaklu, no što se događalo prije samog zaposlenja i nakon utakmice pogledajte u priloženom videu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti