Najiščekivaniji fleksibini telefon napokon dostupan i u Hrvatskoj

Ako je suditi po interesu za prvi Fold, i Fold2 5G brzo će nestati s polica.

Martina Čizmić | 17.09.2020. / 17:13

Samsung Galaxy Z Fold2 5G - 6 (Foto: Zimo)

 Nakon što je prva inačica Samsungovog preklopnog telefona, Galaxy Fold, u Hrvatskoj rasprodana u rekordnom roku, ljubitelji Samsungovih novih tehnologija imaju priliku nabaviti i novi Galaxy Z Fold2 5G. 

Samsung Galaxy Z Fold2 5G - 9 RECENZIJA: Samsung Galaxy Z Fold2 5G - veći, čvršći i još malo privlačniji od prethodnika

Kako smo već pisali u našoj recenziji, Fold2, iako izgledom podsjeća na prethodnika, dolazi s brojnim poboljšanjima te novim tehnologijama. Kada se otvori, Galaxy Z Fold2 5G ima glavni zaslon od 7,6 inča, dok se s vanjske strane nalazi manji, 6,2-inčni Infinity-O Cover zaslon maksimalne iskoristivosti.

Dio novog dizajna je i šarka, koja se u tijelo pametnog telefona s CAM mehanizmom uklapa potpuno neprimjetno. Šarka na Galaxy Z Fold2 5G odlikuje se revolucionarnom tehnikom rezanja, modificiranim sastavom i podešenom gustoćom vlakana. Također, Galaxy Z Fold2 5G koristi novu tehnologiju čišćenja, kako bi prašina i neželjene čestice ostale izvan razmaka između tijela i kućišta samog uređaja.

Glavna je karakteristika Galaxy Z Fold2 5G multitasking, koji uz značajku Flex Mode olakšava obavljanje svakodnevnih poslova. 

Ovaj jedinstveni preklopni telefon dostupan je na hrvatskom tržištu od 18. rujna, u mistično crnoj i mistično brončanoj boji, po cijeni od 15.499 kuna

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti