Nakon ove reklame, poželjet ćete koristiti SwiftKey tipkovnicu!

Lansiran još 2008. godine, britanski startup SwiftKey do sada je omogućio alternativnu tipkovnicu za 200 milijuna Android korisnika, a sada je najavio i verziju za iOS8.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 11.09.2014. / 08:01

Nakon ove reklame, poželjet ćete koristiti SwiftKey tipkovnicu!

Nakon ove reklame, poželjet ćete koristiti SwiftKey tipkovnicu! Lansiran još 2008. godine, britanski startup SwiftKey do sada je omogućio alternativnu tipkovnicu za 200 milijuna Android korisnika, a sada je najavio i verziju za iOS8. 

Do sada, Appleov sustav je bio zatvoren po pitanju promijene tipkovnice, no u novoj iOS8 verziji omogućeno je trećim stranama da ponude svoju viziju tipkovnice korisnicima iPhonea, iPada ili iPoda. 

SwiftKey je pametna tipkovnica kojom korisnici upravljaju povlačeći prst preko ekrana, umjesto da tipkaju, što je naravno puno brže, jer tipkovnica prepoznaje što želite napisati i sve je pametnija kako ju više koristiti. Iako ne znam kako radi na hrvatskom jeziku jer je još nisam isprobao, možda bude sreće pa će podrška biti i za naše jezike (Android verziju još nisam probao). 

U novoj kampanji za iOS platformu, ujedno i veliki korak prema naprijed za kompaniju, ekipa je angažirala britanskog glumca i komičara Stephena Fryja koji je reklami dao poseban štih. Nakon što pogledate reklamu, vjerojatno ćete poželjeti koristiti SwiftKey, a to ćete moći i potpuno besplatno od 17. rujna, kada stiže iOS8. Naplaćivat će se samo novi izgledi tipkovnice, itd.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti