Ne možete se snaći na Adventu u Zagrebu? Uz ovu aplikaciju sve vam je na dohvatu prsta

Kako obići Advent i minimalno potrošiti? Gdje se utopliti nakon smrzavanja ispred adventskih kućica? Gdje parkirati ako dolazite automobilom? Gdje ostaviti djecu ako želite đuskati na Adventu s prijateljima? I pitanje nad pitanjima - Gdje dočekati Novu godinu? Sve je na dohvat prsta.

Martina Čizmić | 06.12.2019. / 14:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Zagrebački advent iz godine u godinu raste i širi se pa ne iznenađuje što je sve teže snaći se u gomili događanja i lokacija. Kako bi olakšali domaćima, ali i posjetiteljima snalaženje na Adventu (ili izbjegavanje određenih lokacija), Maroje Sabljić i Matina Tenžera, pripremili su prvi potpuni digitalni vodič kroz Advent u Zagrebu prilagođen i domaćim, ali i stranim posjetiteljima.

Za manje od tri minute korisnik pronalazi događanje i mjesto koje ga zanima. Na izbor mu se nudi više od 500 događanja diljem cijelog grada. I to kroz 12 kategorija, jasna je Tenžera, ujedno i voditeljica projekta. Njihov su vodič kroz Advent u Zagrebu koncipirali tako da i sami korisnici mogu sudjelovati u stvaranju sadržaja te im dojaviti koje neotkriveno mjesto ili događanje bi svakako trebalo posjetiti.

Odgovore na najčešća pitanja o Adventu lako je pronaći na Divanu uz popise najboljih adventskih događanja, najzanimljivijih adventskih kućica i božićnih sajmova gdje možete riješiti kupovinu poklona.

Maroje i Matina rješavaju vas i novogodišnjih briga u tematskoj kategoriji NYE 2020 koja sabire najkvalitetniju ponudu dočeka Nove godine. Nezasitne će zadovoljiti i kategorija u kojoj vas očekuju tulumi za Badnjak.

Budući da ne stanujem u Zagrebu, teško mi se snaći jer cjelokupna božićna ponuda djeluje zbunjujuće, raspršeno…. u svakom slučaju je olakšanje jednostavno izvaditi mobitel i na licu mjesta pogledati što se i gdje nudi u krugu od nekoliko stotina metara, rekao nam je Riječanin Karlo Tancabelić. Ovaj nagrađivani startup tako će osim Karlu, blagdane uljepšati još 50.000 korisnika koji mjesečno posjećuju Divan.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti