Acer Predator Thronos – futuristička stolica iz najluđih gamerskih snova!

Velika i potpuno podesiva stolica pruža maksimalnu udobnost pri igranju, dolazi s "mehaničkom robotskom rukom" na kojoj se nalaze tri 27 inčna monitora.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 30.08.2018. / 12:48

Acer Predator Thronos (Foto: Acer) (Foto: Acer)

Uoči početka najvećeg ljetnog sajma potrošačke elektronike IFA koji se održava u Berlinu, tehnološke kompanije predstavljaju brojne novitete s kojima će krenuti u osvajanje tržišta, a među različitim uređajima koje je predstavio Acer (gamerska računala, prijenosnici, monitori itd.) posebno se ističe Predator Thronos. Riječ je o stolici, odnosno kako su to neki mediji napomenuli, kokpitu koji podsjeća na vojne simulatore letenja uz koji će se iskustvo igranja podići na jedan potpuno novi nivo.

Dizajnirana kao stolica iz najluđih gamerskih snova, Predator Thronos dolazi s velikom mehaničkom "robotskom rukom" na koju se mogu postaviti čak tri 27 inčna monitora – nakon što se smjestite u stolicu, ta će ruka spustiti monitore u vaše vidno polje. Sa strane se nalazi podloga za tipkovnicu i miša, a naravno, ima dovoljno mjesta i za veliki gamerski PC.

Kako bi iskustvo igranja bilo još bolje i udobnije, stolica se može potpuno podesiti i prilagoditi korisnicima, ima stalak za noge, a treba spomenuti i mogućnost vibriranja s kojom Thronos reagira i prati događaje u igri i udarce i vibracije iz virtualnog svijeta prebacuje u stvarni svijet.

Iz Acera nisu rekli kada će se Thronos pojaviti u prodaji, niti kolika će biti njegova cijena (na nekim stranicama uspoređuju ovu stolicu s modelom Imperator Worksa IW-R1 čija cijena iznosi 3500 dolara), a treba imati na umu kako se s ovom stolicom ne isporučuje i gamerski hardver.

Dakle, svi koji su već počeli razmišljati o idealnom mjestu na kojem bi mogli postaviti ovu stolicu u svojoj sobi trebaju imati na pameti da će osim nekoliko tisuća dolara za sam Thronos, morati potrošiti veliki novac i na skupo računalo i tri velika monitora.

Izvor: The Verge
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti