Nije osvojila samo kina, nego i internet: Evo kako u par klikova postati vlastita verzija Barbie

Za ljubitelje Barbie u ponudi je cijeli niz Barbie filtera i opcija.

Martina Čizmić | 26.07.2023. / 16:03

Margot Robbie kao Barbie (Foto: Profimedia)

 Milijuni ljudi diljem svijeta pohrlili su u kina pogledati film o vjerojatno najpopularnijoj igrački za djevojčice - lutki Barbie. Iako su kritike o filmu (a nećemo vam otkriti ništa o radnji) podijeljene između onih koje je oduševio i onih koje je razočarao, činjenica je da je svijet zahvatila opsesija ružičastom bojom i svime što ima veze s Barbie. 

Ni internet nije uspio izbjeći to ludilo. Tako, primjerice, kad u tražilicu Google upišete pojam "Barbie", ekran će vam dobiti ružičastu boju i pojavit će se animirane zvjezdice. Isto će se dogoditi i ako upišete imena aktera filma kao što su Margot Robbie ili Ryan Gosling. 

No, u Warner Brosu su otišli i korak dalje. Ako na stranici Barbie Selfie učitate vlastitu fotografiju, sustav će ju obraditi i izbaciti vaš selfie u Barbie (ili Ken) stilu. Ako želite iskazati svoje oduševljenje filmom ili općenito Barbie kulturom, isprobajte. 

Naravno, ne treba zaboraviti ni Barbie filter na Snapchatu koji vam omogućuje da se odjenete poput Barbie ili Kena u filmu. Dovoljno je potražiti "Barbie Wardrobe AR Lens" i možete krenuti s cijelom modnom revijom u Barbie stilu. 

Osim toga, korisnici Snapchata mogu iskoristiti Barbie filter kako bi obojali poznate svjetske građevine u Barbie ružičastu. Primjerice Kip slobode u New Yorku ili Eiffelov toranj u Parizu.

A ako vam ni to nije dovoljno, i druge društvene mreže prepune su Barbie filtera (istina, ne službenih), kojima možete iskazati svoju Barbie stranu osobnosti. 

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti