Njih nije briga što radite sa svojim pametnim telefonom, a evo i zašto

Ova "fleksibilnost" mogla bi dobro doći korisnicima koji su krenuli na ljetovanje, kad koriste više jedinica, a prethodni mjesec nisu previše trošili na razgovore, poruke ili surfanje internetom.

Martina Čizmić | 21.06.2023. / 16:49

Nives Celzijus (Foto: A1 Hrvatska)

U vrijeme kad sve više tehnoloških tvrtki pomno prati što njihovi korisnici rade dok koriste internet, svoje pametne telefona ili računala, gotovo je nevjerojatno čuti da jedan telekom svojim korisnicima poručuje "Ne zanima nas što radiš sa svojim pametnim telefonom".

Iako bi na prvi pogled to moglo zvučati kao promocija novih postavki privatnosti, ovaj slogan zapravo skriva nove tarife koje je predstavio Tomato. Naime, korisnici ove mobilne mreže do sad su jedinice koje su bile uključene u tarifu koristili kako im je trebalo za pozive, SMS poruke i surfanje internetom. No, s novim tarifama, korisnici će sad neiskorištene jedinice moći prebaciti u sljedeći mjesec. 

Uvođenjem novih pogodnosti zadržali smo prepoznatljivi Tomato način upravljanja potrošnjom putem jedinica, a korisnicima ponudili još povoljniji sustav s kojim se neiskorištene jedinice prenose u idući mjesec. Za razliku od većine tarifa prisutnih na tržištu, naši korisnici mogu svojom potrošnjom sami diktirati koliko trebaju interneta, poruka i poziva, umjesto odabira predefiniranih paketa. Nastavit ćemo pratiti želje i očekivanja naših korisnika, kako bi im s pogodnostima poput prebacivanja jedinica omogućili da imaju mobilnu uslugu koja je potpuno prilagođena njima, zaključila je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike u A1 Hrvatska.

Kako je pojasnila, korisnici tako jedinice iz mjeseca kad su manje razgovarali ili surfali internetom mogu prebaciti u sljedeći mjesec i uz redovne jedinice koje su uključene u tarifu, korisititi i "prebačene". 

Ova "fleksibilnost" mogla bi dobro doći korisnicima koji su krenuli na ljetovanje, kad koriste više jedinica, a prethodni mjesec nisu previše trošili na razgovore, poruke ili surfanje internetom. 

Kako cijela stvar funkcionira, kao i koje su to nove fleksibilne tarife, moguće je provjeriti na službenim stranicama Tomata. 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti