Nokia 7.1 stigla i u Hrvatsku

Nokia 7.1. je prvi Nokijin pametni telefon koji dolazi s PureDisplay tehnologijom zaslona.

Martina Čizmić | 28.11.2018. / 08:59

Nokia 7.1 (Foto: HMD Global) (Foto: HMD Global)

Nakon što je početkom listopada predstavio Nokiju 7.1, HMD Global objavio je kako je taj pametni telefon dostupan u Hrvatskoj po cijeni od 2.999kn za inačicu 4GB/64GB, u maloprodajnoj mreži te kod operatera.

Svjesni smo da naši korisnici u Hrvatskoj uživaju stvarati video i gledati sadržaj na svojim pametnim telefonima. Zato nam je bilo izuzetno bitno objediniti ZEISS optiku i PureDisplay tehnologiju u svestrani uređaj koji nudi superiorni doživljaj uživanja u sadržaju, bez obzira snimate li fotografije za svoje društvene mreže ili gledate najnoviju epizodu serije na svom omiljenom streaming servisu. Uz konverziju SDR sadržaja u HDR u realnom vremenu, još više korisnika može iskusiti sve čari premium iskustva uživanja u sadržaju. Uz to, ZEISS optika omogućava fanovima da iskoriste sve prednosti brzog auto fokusa i zabilježe nevjerojatne HDR fotografije. Uzbuđeni smo što svojim fanovima u Hrvatskoj možemo predstaviti jedan ovako impresivan uređaj, istaknuo je Tomislav Himbele, HMD Global.

Podsjetimo, Nokia 7.1. je prvi Nokijin pametni telefon koji dolazi s PureDisplay tehnologijom zaslona za superiorni doživljaj uz HDR kvalitetu zabave. Uključuje podršku za HDR10, što će podići vaše video zapise na novu razinu i viši kontrast (1,000,000:1 dinamički raspon kontrasta) uz veću jasnoću.

Nokia 7.1. doima se većom no što jest, a dojam čvrstoće daje joj okvir od aluminija serije 6000 koji je u sredini od lijevanog metala.

Ovaj pametni telefon ima vrlo osjetljive 12MP/5MP kamere sa ZEISS optikom i dvije faze detekcije te pruža super precizni auto fokus i sjajne snimke bez obzira na uvjete osvjetljenja.

Nokia 7.1. pridružuje se Nokia pametnim telefonima iz Android One obitelji, a iz HMD Globala ističu i kako će tri godine primati redovna mjesečna sigurnosna ažuriranja uz dvije godine ažuriranja operativnog sustava, što je zajamčeno Android One programom. Uz to, Google Play protect skenira sve aplikacije u telefonu kako bi bile sigurne od malwarea.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti