Nova TV među najboljima u finalu međunarodne "European Excellence Award"

Na natjecanju ''European Excellence Award'' Nova TV je među najboljima u kategoriji ''Najbolji komunikacijski tim godine''.

Martina Čizmić | 07.11.2018. / 13:39

Digitalni tim Nove TV (Foto: Nova TV) (Foto: Nova TV)

Tim digitalnog marketinga Nove TV nakon ulaska u finale nagrade ''The Drum Social Buzz Award'' ulazi među najbolje i prema odluci žirija međunarodne nagrade ''European Excellence Award''. U kategoriji ''Najbolji komunikacijski tim godine'' Nova TV našla se tako u finalu u konkurenciji s timovima iz Bayera, UEFA-e, World Economic Foruma i Boehringer Iglelheima.

Odjel digitalnog marketinga Nove TV najmlađi je odjel unutar korporacije, a tim čini sedam digitalnih stručnjaka koji rade na nizu projekata koji su prepoznati što na domaćem, što na međunarodnom tržištu, te im je ovo čak deseta ovogodišnja nominacija za neku inozemnu nagradu, a druga za Najbolji tim godine.

European Excellence Award (Foto: European Excellence Award 2017)) (Foto: European Excellence Award 2017))

Podsjetimo, digitalni projekti prepoznati su do sada od strane natjecanja ''Social Buzz Award'', a ispred digitalnog tima Nove TV je, osim svečane ceremonije ''The Drum Social Buzz Awarda'' koja je 28. studenog u Londonu, i proglašenje dobitnika za ''Digiday Awards'' u New Yorku 14. studenog, također za projekt TLZP social. Ove godine digitalni tim Nove TV može se pohvaliti i finalima za projekt ''Zadovoljna akademija'' na natjecanjima ''Digiday Marketing & Advertising awards Europe'' i ''The Native Advertising Awards''.

Činjenica je da se tim digitalnog marketinga Nove TV ubraja među najbolje na svijetu, a tko su i dobitnici ovih prestižnih nagrada, saznat ćemo 6. prosinca na ceremoniji dodjela ''European Excellence Awarda'' u Dublinu te na dodjeli ''The Drum Social Buzz Awarda'' 28. studenog u Londonu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti