Nova TV slijedi najbolje svjetske prakse uz pomoć KING ICT-a i SAP-a

Odlučivši se za ERP rješenje svjetski poznatog proizvođača SAP, Nova TV u svoje je poslovanje uvela najbolje iz suvremene IT prakse.

Zimo Zimo | 13.09.2019. / 14:18

Ilustracija (Foto: KING ICT)

Vodeća hrvatska komercijalna televizija Nova TV u suradnji s KING ICT-jem implementirala je novi poslovno-informacijski sustav SAP ERP Central Component (SAP ECC).

Prva hrvatska komercijalna televizija Nova TV, krajem 2018. postala je dijelom vodećeg pružatelja medijskih i komunikacijskih usluga u Jugoistočnoj Europi, United Grupe. Kako bi razvoj poslovanja pratili i odgovarajući IT alati, Nova TV započela je s implementacijom sustava za planiranje resursa poduzeća po uzoru na United Grupu. Radi se o suvremenom poslovno-informacijskom rješenju koji će omogućiti veću usklađenost poslovnih procesa i dati podršku trenutnim i budućim potrebama tvrtke.

Odabrani partner za implementaciju novog sustava je KING ICT, koji je već treću godinu zaredom proglašen "Best performing SAP PartnerEdge Sell" u Hrvatskoj, a stručnjaci KING ICT-a posjeduju više od 130 SAP certifikata za razna poslovna područja uključujući financije, kontroling, materijalno poslovanje, logistiku i integracije.

Nova TV odlučila se za implementaciju SAP ECC sustava s ciljem standardizacije svog poslovanja i bolje povezivosti s poslovnim sustavima United Grupe. Odlučivši se za ERP rješenje svjetski poznatog proizvođača SAP, Nova TV je u svoje poslovanje uvela najbolje iz suvremene IT prakse. Utjecaj na poslovanje bit će vidljiv u brojnim prednostima, a najznačajnije su standardizirani poslovni procesi, usklađenost sa sustavima ostalih članica grupacije, transparentno izvještavanje i jednostavnije održavanje sustava.

Nova TV nekoliko godina uspješno koristi KING ICT sustav za upravljanje ljudskim potencijalima. Tijekom implementacije SAP projekta timovi su iskoristili zajednička iskustva i stečena znanja kako bi oba sustava dodatno unaprijedili i integrirali. Inovativni pristup ovim projektima znatno je skratio rokove implementacije i poboljšao učinkovitost.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti