Nova YouTube aplikacija dostupna za Froyo i Gingerbread [VIDEO]

Google je objavio novu inačicu aplikacije YouTube za Android 2.1.Poanta je u tome da je aplikacija sada odvojena od Androida OS-a tako da ćete je moći češće ažurirati, te više neće biti potrebno

Zimo Zimo Zimo | 09.12.2010. / 07:49

Nova YouTube aplikacija dostupna za Froyo i Gingerbread [VIDEO]

Google je objavio novu inačicu aplikacije YouTube za Android 2.1.Poanta je u tome da je aplikacija sada odvojena od Androida OS-a tako da ćete je moći češće ažurirati, te više neće biti potrebno čekati novu inačicu Andorid OS-a kako bi ažurirali poslijednju inačicu YouTubea.

Aplikacija će raditi na Android 2.2 te novijim, a dosupna je već sada na Android Marketu, te će biti preinstalirana na novom Nexus S mobilnom telefonu, ujedno prvim uređajem koji će na sebi imati Android 2.3 poznatiji kao Gingerbread.

Aplikacija je potpuno rekostruirana, te sadrži nove značjke poput pregledavanja videa unutar stranice, ocjenjivanje videa te pisanje komentara. Nove cool značajke su i mogućnost pregleda videa u fullscreen modu rotiranjem uređaja, kao i nove video kontrole u portrait ili fullscreen modu.

YouTube aplikaciju moguće je postaviti kao widget, a želite li uploadati video na YouTube samo trebate snimiti sadržaj i kliknuti na upload. Pogledajte ovaj video za više informacija.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti