Novi album Coldplayja ekskluzivno dostupan za streaming putem iTunes Radio-a

Malo po malo iTunes Radio bilježi sve veći rast, a poznato je da je Appleu glazba itekako važan dio njihovog ekosustava. Iako Apple nije ljubitelj streaminga, barem nije do sada, no to bi se moglo promijeniti ako su glasine o kupnji Beats-a točne

Saša Fišter sasa@zimo.co | 13.05.2014. / 11:51

Novi album Coldplayja ekskluzivno dostupan za streaming putem iTunes Radio-a

Malo po malo iTunes Radio bilježi sve veći rast, a poznato je da je Appleu glazba itekako važan dio njihovog ekosustava. Iako Apple nije ljubitelj streaminga, barem nije do sada, no to bi se moglo promijeniti ako su glasine o kupnji Beats-a točne, sve više se top glazbenika odlučuje za lansiranje svojih albuma na iTunesima, odnosno u ovom slučaju iTunes Radio servisu.

Album Ghost Stories, debitirat će 19. svibnja, a za sada je dostupan samo putem streaminga za korisnike u SAD-u i Australiji, no naravno možete ga slušati gdje god se nalazili ako imate jedan od ta dva Apple ID-a.

Appleova prednost je dugoročna suradnja s vodećim izdavačkim kućama i glazbenicima općenito, čime je iTunes Radio treći najpopularniji streaming servis u SAD-u, odmah iza Pandore i iHeartRadio. Spotify, koji privlači sve više korisnika, za sada ne nudi mogućnosti kao primjerice iTunes Radio, odnosno preslušavanje albuma prije nego službeno izađu.

Osim što možete album preslušati besplatno, isti se može nabaviti u prednarudžbi po cijeni od 10 dolara, a u tom paketu možete odmah dobiti prva tri singla, “Magic”, “Midnight” i “A Sky Full of Stars”.

Album možete preslušati na ovom linku.

Izvor Macnnn

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti