Novi oglasnik na hrvatskom tržištu - Bijelo Jaje!

Jedna je od posebnosti oglasnika Bijelo Jaje mogućnost ostavljanja recenzija ispod oglasa.

Zimo Zimo | 22.04.2024. / 13:48

Bijelo jaje (Foto: PR)

Danas je lansiran novi online portal za kupnju i prodaju - Bijelo Jaje. Pravni i fizički korisnici odsad imaju priliku objaviti svoj oglas na novom oglasniku.

Bijelo Jaje nudi rješenje za sve kupoprodajne probleme, odgovara na sve potrebe suvremenog tržišta, a pravnim i fizičkim subjektima omogućit će što brže i jednostavnije plasiranje proizvoda kontinuirano prateći njihove zahtjeve i potrebe.

Bijelo jaje je oglasnik koji već u početnoj fazi ima više od 100.000 aktivnih oglasa, a dnevno ih se implementira oko dvije tisuće. Oglasnik je za pravne osobe besplatan do kraja rujna, a za fizičke osobe do kraja godine.

Struktura oglasnika apsolutno je prilagođena krajnjem korisniku, a oglasi su podijeljeni u pet glavnih kategorija: nekretnine, auto moto, marketplace, nautika i turizam. Odabirom na jednu od kategorija posjetiteljima oglasnika otvaraju se potkategorije s lijeve strane, unutar kojih se biraju tip, lokacija, cijena proizvoda itd. Proizvodi se mogu filtrirati prema unaprijed definiranim atributima kako bi se posjetitelju maksimalno skratilo vrijeme pronalaska željenog proizvoda. Korisnici također imaju mogućnost postavljanja oglasa na istaknute pozicije na naslovnoj stranici svih oglasa.

Jedna je od posebnosti oglasnika Bijelo Jaje mogućnost ostavljanja recenzija ispod oglasa.

Recenzije korisnika svakako mogu utjecati na konačnu odluku kupovine i prilikom dvojbi između dvaju sličnih proizvoda. Recenzije će na oglasniku moći ostaviti samo registrirani korisnici koje je verificirala korisnička služba oglasnika.

Bijelo Jaje korisnicima također nudi i mogućnost kontaktiranja prodavatelja preko obrasca za chat iz samog oglasa. Uz klasičnu mogućnost kontaktiranja telefonom ili e-mailom posjetitelj može tako postaviti konkretno pitanje vezano za proizvod u chatu, gdje prodavatelj u svom sučelju dobiva notifikaciju o upitu i daje odgovor. Ako prodavatelj ima svoju web-stranicu, ona će također biti navedena u kontakt formi oglasa. Ovim pristupom i posjetitelj i prodavatelj s lakoćom će doći do potrebne informacije kako bi se maksimalno optimiziralo vrijeme kupnje odnosno prodaje.

Bijelo Jaje nudi i mogućnost dodavanja oglasa u favorite koji će svim prijavljenim korisnicima biti vidljivi u njihovu korisničkom sučelju. Ta mogućnost olakšava proces odabira proizvoda jer optimizira vrijeme pretraživanja i kompletnog procesa kupovine.

Novi oglasnik osluškuje korisničko iskustvo te poziva sve korisnike da se jave s prijedlozima poboljšanja platforme, a od jeseni se najavljuje i napredna verzija.

Hrvatsko tržište oglašavanja odsad je bogatije za jedinstveni oglasnik – Bijelo Jaje, koje sve od danas poziva: baci oko na oglase!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti