Novi uredi Googlea u Londonu [PHOTO]

Google sa svojim ogromnim prihodima nema se razloga brinuti o cijeni dizajna novih ureda. Na 40,000 kvadratnih metara Google je u Londonu otvorio nove i šarene urede.

Zimo Zimo Zimo | 28.01.2011. / 14:41

Novi uredi Googlea u Londonu [PHOTO]

Google sa svojim ogromnim prihodima nema razloga brinuti se o cijeni dizajna novih ureda. Na 40,000 kvadratnih metara Google je u Londonu otvorio nove i šarene urede.

Osim što nalikuju dječjoj igraonici, Googleovi uredi jedni su od onih koji bi trebali insprirati zaposlenike i potaknuti ih na kreativno razmišljanje.Mislite li da bi kod nas to prošlo? Sumnjamo, više bi bilo izležavanja i lijenčarenja nego rada.

Uredi su rad Scott Brownrigg Interior Designa, koji je u suradnji sa Googleovcima Joe Borrettom i Jane Preston oblikovao ovaj novi 40,000 kvadranih metara velik prostor.

Soba za sastanke nalazi se u kabinama (drvo-plaža), a video konferencijske stanice nalaze se u kockama obojenih u osnovne boje, što priliči Googleovom vizualnom identitetu. Stolovi su izrađeni od auto branika, dok ukoliko telefoniranje možete obaviti u crvenim telefonskim govornicama.

Via [Fastcodesign]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti