Novi Xiaomijev premium telefon premijerno u Hrvatskoj

Mi MIX 3 napravljen je u kombinaciji stakla i keramike, a dostupan je u Onyx Black, Jade Green i Sapphire Blue inačici.

Martina Čizmić | 14.01.2019. / 14:29

Mi Mix3 (Foto: Xiaomi) (Foto: Xiaomi)

Zagrepčani imaju priliku prvi u Europi kupiti najnoviji Xiaomijev mobilni telefon - Mi Mix 3.

Četvrti u nizu Xiaomijevih flagship uređaja iz MIX serije, koja je poznata po jedinstvenom dizajnu, premium materijalima i inovativnim rješenjima, Mi Mix 3 otišao je korak dalje.

Uređaj je opremljen kliznim mehanizmom zahvaljujući kojem se ekran proteže do svih rubova prednjeg panela, a uređaj otključava samo jednim kliznim pokretom. Prednju stranu odlikuje 6,39-inčni AMOLED ekran koji je razvučen na 93,4% prednjeg panela te dvostruka selfie kamera koja dolazi s 24 MP + 2 MP senzorima, omogućujući time snimanje fotografija s bokeh efektom te inteligentnim uljepšavanjem i portretima. Mi MIX 3 prvi je uređaj iz MIX serije opremljen fizičkom tipkom koja služi za pozivanje Xiao Ai glasovnog asistenta.

Mi MIX 3 napravljen je u kombinaciji stakla i keramike, a dostupan je u Onyx Black, Jade Green i Sapphire Blue inačici. 

Sstražnja strana Mi MIX 3 modela rezervirana je za senzor otiska prsta koji služi za otključavanje pametnog telefona kao i dvostruku 12 MP + 12 MP kameru koja zahvaljujući AI značajki ima podršku za prepoznavanje 238 scena i objekata te snima 960 fps usporeni video, a kao efekt u njega dodaje glazbenu podlogu. Kvalitetu stražnje kamere dodatno potvrđuje i DxOMark benchmark koji je ocijenio kameru ovog uređaja s ukupno 108 bodova čime je Mi MIX 3 najbolje rangiran Xiaomijev uređaj u ovom segmentu.

Opremljen je Qualcommovim flagship procesorom, Snapdragon 845 kojeg odlikuje 8 Kryo 385 jezgri te dolazi u 4 varijante radne i interne memorije – 6GB+128 GB, 8GB+128GB, 8GB+256GB, 10GB+256GB. Mi MIX 3 dolazi s 10W Qi podrškom za bežično punjenje te baterijom snage 3.200 mAh uz MIUI 10 korisničko sučelje bazirano na Android 9 Pie operativnom sustavu.

Cijena uređaja iznosi 4399 kune, a osim u sklopu zagrebačkog Mi Storea bit će dostupan i u trgovinama Links i Ekupi.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti