Od sutra iPad možete kupiti u Hrvatskoj

Točno godinu dana nakon što je predstavljen, iPad je konačno moguće kupiti i u Hrvatskoj. Cijene se kreću od 4,000 pa do 6.350 kuna zavisno o modelu.

Zimo Zimo Zimo | 27.01.2011. / 16:21

Od sutra iPad možete kupiti u Hrvatskoj

Točno godinu dana nakon što je predstavljen, iPad je konačno moguće kupiti i u Hrvatskoj. Cijene se kreću od 4,000 pa do 6.350 kuna zavisno o modelu.

Na Twitteru je objavljen link koji vodi na stranice iStyle, ujedno i Premium zastupnika Applea za Hrvatsku koji prikazuje točne cijene modela iPada. Ukoliko niste jedni od onih koji se nisu mogli dočekati ovog dana, i kupili ga u inozemstvu, vrijeme je da počnete štedjeti, ukoliko još niste i pohrlite u HG Spot ili iStyle po svoj primjerak.

Da je borba za tržište iPada već počela dokazuju i novi popusti. HT će tako  ponuditi popuste za prvih sto korisnika koji u T-Centrima od sutra, 28. siječnja, potpišu ugovor na Mobile Internet tarife – 1 GB, 6 GB ili 10 GB, dobiti čak 500 kuna poklon bona. Bon će biti moguće iskoristiti pri kupnji iPada kod odabranih ovlaštenih Apple partnera te će tako korisnici HT-a moći puno povoljnije nabaviti uređaj.

A prvih 1000 Simpa Internet korisnika koji kod Apple partnera kupe iPad, od HT-a dobivaju MicroSim karticama s uključenih 1.5 GB podatkovnog prometa. HT će vrlo skoro i MAXadsl korisnicima također ponuditi akciju povoljnijeg korištenja iPada.

Vipnet od sutra nudi svojim korisnicima još bolje broadband tarife pripremljene baš za iPad korisnike. Ova ponuda uključuje prepaid Vipme Broadband MicroSIM karticu s podatkovnim paketom od 1GB po cijeni od 50 kuna. Korisnici, naravno, mogu odabrati i pretplatničku MicroSIM ponudu, te ukoliko potpišu ugovor do 31. ožujka 2011. ostvaruju 50 posto popusta na pretplatu za broadband tarife i to zauvijek. Prepaid Vipme Broadband MicroSIM paketi biti će dostupni na Vip prodajnim mjestima, ali i u dućanima gdje će se moći kupiti iPad.

Korisnici koji koriste više podatkovnog prometa mogu odabrati pretplatničku tarifu s paketom od 5GB prometa za 99,50 kuna, što uključuje 50 posto popusta na pretplatu. Također za korisnike koji se ne žele vezati ugovornom obvezom postoje paketi od 1GB podatkovnog prometa za 55 kuna. Kao lider u inovacijama na hrvatskom tržištu Vipnet je već u svibnju 2010. ponudio korisnicima MicroSIM kartice, a u rujnu iste godine tarife prilagođene MicroSIM korisnicima koji su već tada mogli uživati u navedenim tarifama u najboljoj hrvatskoj mreži.

iPad će u prvom valu prodaje u Hrvatskoj biti dostupan isključivo putem Appleove online trgovine te ovlaštenih distributera. Evo i cijena:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti